Na tudtam, a hátulja... Mondtam, hogy JÓ! Számomra még mindig kissé "érdekes" a felső ablak rész és az alsó tömb aránytalansága. Talán ha kicsit kisebb átmérőjű felnit tennének rá nagyobb oldalfalu gumikkal az csökkentené a szem számára a torzságát. Ráadásul kényelmesebb lenne a hazai utakra
![Kacsint ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Ettől függetlenűl a motorháztető megoldás nagyon tetszik. egyedi és szép kidolgozás, a motortért izléses.
Sajnos a belsejében vannak számomra nem tetszó dolgok, majd átterveztetem
Az üléseken azok a téglalap lyukak nem szépek, a pad forma nekem nem jön be, bár nem lehet rossz, mert eléggé vastag a kárpit réteg. Ami számomra nagyon nagy ötlet az a fejtámla megoldás. Az igazi ötlet. A végigfutó középkonzol nagyon jó, ráadásul még jól eltalát is. A kormány formája Knight Rideres a szögletesítéssel
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
Na jó nem morgok, egészen jól eltalált gépezet lesz. Főleg, ha a jó dolgokat tartják meg, ha gyártásba kerül. A kipufogó pedig ne mostani divat legyen egy retrós autón, hanem igazi alul logó két CSŐ valami szép króm trombitával. A lámpák annyira klasszikusak, hogy illene a régi világot végig vinni...