Képek
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
Nah, megnéztem pontosan mit takar a King Cobra csomag...
Gyakorlatilag minden "performance" benne van, ami akkor volt a Mustanghoz. 302-es motor, Rally csomag, aluminium műszerfal borítás, spoilerezés, feltünő matricázás, jó gumik, szervókormány... és FEKETE betétek.... Hűtőrács, lámpakeret, még az ablakkeretek is... minden krómot eltüntettek róla.
Gyakorlatilag minden "performance" benne van, ami akkor volt a Mustanghoz. 302-es motor, Rally csomag, aluminium műszerfal borítás, spoilerezés, feltünő matricázás, jó gumik, szervókormány... és FEKETE betétek.... Hűtőrács, lámpakeret, még az ablakkeretek is... minden krómot eltüntettek róla.
-= '87 Ford Mustang GT =-
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
állítólag lenyomták vele a Birodalmat :sziapici:
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
Jah, szerintem ez a lefele kókadó kipuffogó pedig dízelre való...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára StangMan 2008.08.26 7:29-kor.
ha ez a kókadó kipuffogó említése miatt merült fel benned, akkor az miatt es a DTM-végű kipuffogó miatt mindig is fogok...TomiTomi írta:Az az érzésem, hogy mostanában kötözödsz.
a kókadó kipuffogót azért szokták dízelekre rakni, hogy a korom a földre távozzon, és ne felfelé az utca népe arcába...
jah, és akkor még abba nem is kötöttem bele, hogy a scoop előre néz... a King Cobrán hátrafelé nézett
És ott van még az a D&W rács is a scoopban... elég gagyi...
Sorry, az ördög a részletekben búvik meg... Szó se róla SZÉP az autó , sokan örülnének, ha ilyen szép Mustang II-jük lenne.... de ha már ilyen szépre megcsinálom, akkor figyelek a részletekre is... meg arra is, hjogy minek hívom
külső szemlélődőnek, "szimpatizánsnak" ez tényleg kötözködés, olyan Mustangosnak, akinek ilyen szép az autója, azért ez lenne a minimum... szvsz
- MrMach1
- Kényelmesen krúzoló
Akkor már csak beleszólok én is.
Ez így természetesen nem King, bár a spolierek onnan vannak.
King Cobra csak 78-ban volt, amolyan búcsúajándék gyanánt. A scoop tényleg hátrafelé nézett 78-ban. Eredetileg 76-77-ben előre nézett, de 78-ra megfordították. A scoop oldalán ebben az évben először jelent meg az "5.0" jelölés. A motorháztetőn egy hatalmas amorf izé (szárnyas kobra??) is a megkülönböztetést szolgálja. Króm semmi sincs rajta, ló meg főleg, hiszen kobra. Kivéve a feketét.
További érdekesség, hogy a VIN-ben nem kapott a Cobra és a King sem semmiféle megkülönböztetést. Tehát ha nincsenek rajta a matricák és az egyéb optikai elemek, akkor csak a build sheet, vagy a historical report tudja igazolni, hogy Cobra-e az illető autó.
Ímé a King Cobra:
Ez így természetesen nem King, bár a spolierek onnan vannak.
King Cobra csak 78-ban volt, amolyan búcsúajándék gyanánt. A scoop tényleg hátrafelé nézett 78-ban. Eredetileg 76-77-ben előre nézett, de 78-ra megfordították. A scoop oldalán ebben az évben először jelent meg az "5.0" jelölés. A motorháztetőn egy hatalmas amorf izé (szárnyas kobra??) is a megkülönböztetést szolgálja. Króm semmi sincs rajta, ló meg főleg, hiszen kobra. Kivéve a feketét.
További érdekesség, hogy a VIN-ben nem kapott a Cobra és a King sem semmiféle megkülönböztetést. Tehát ha nincsenek rajta a matricák és az egyéb optikai elemek, akkor csak a build sheet, vagy a historical report tudja igazolni, hogy Cobra-e az illető autó.
Ímé a King Cobra:
[color=#FC8023]1978 Ford MustangII Mach1 302 T-Top[/color]
A Cobra II-nek volt előre néző scoopja, de nem volt funkcionális... a Cobra II is csak optikai csomag volt
és abban sem volt az a sajtreszelő rács... csakhogy kötekedjek
és abban sem volt az a sajtreszelő rács... csakhogy kötekedjek
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára StangMan 2008.08.26 14:42-kor.
és 78-ban ez is meg lett fordítva...StangMan írta:A Cobra II-nek volt előre néző scoopja, de nem volt funkcionális...