MINIvan
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
- Chromlo
- Kényelmesen krúzoló
MINIvan
Valamikor régesrég kezdödött a történet amikor a majmok kétlábra emelkedtek, és onantólfogva embernek hívták magukat.
Akadnak azonban ma is emberek akik nem elégednek meg az Isten adta dolgokkal.
Bizonyára ök azok akik vásárolnak maguknak egy Ford Van-t, és egy Ford F350 Superduty 4x4-et, és összeépítgetnek belöle hasonló szörnyecskéket.
Napjainkban eléggé elterjedt ez az építgetés, olyan helyeken ahol a zord időjárás megnehezíti, az ott lakó emberek életét.
Akadnak azonban ma is emberek akik nem elégednek meg az Isten adta dolgokkal.
Bizonyára ök azok akik vásárolnak maguknak egy Ford Van-t, és egy Ford F350 Superduty 4x4-et, és összeépítgetnek belöle hasonló szörnyecskéket.
Napjainkban eléggé elterjedt ez az építgetés, olyan helyeken ahol a zord időjárás megnehezíti, az ott lakó emberek életét.
Na, ezek viszont bejönnek!!! És ez jól is néz ki....
Izalndon ez elég lájtosnak számítana
Én ezt vhogy úgy tudnám elképzelni, hogy emelés, 4keérk, hátul fotelek, ami akaár kanapé is... és egy új modern dízel (hogy ne verje be a 30litert 100on)...
na az baró lenne
Izalndon ez elég lájtosnak számítana
Én ezt vhogy úgy tudnám elképzelni, hogy emelés, 4keérk, hátul fotelek, ami akaár kanapé is... és egy új modern dízel (hogy ne verje be a 30litert 100on)...
na az baró lenne
-= '87 Ford Mustang GT =-
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
állítólag lenyomták vele a Birodalmat :sziapici:
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
állítólag lenyomták vele a Birodalmat :sziapici:
-
- Úrvezető
-
- Úrvezető