2008 Ford F-150 Foose Edition
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
2008 Ford F-150 Foose Edition
A 2006-os SEMA kiállításon a Ford felkérte Chip Foose-t, a legendás hot-rod tervezőt, hogy kamatoztassa tehetségét az új F-150-en. A body-kitet a 3dCarbon gyártja, mi több, kicsivel a mindössze 1500 példányszámban készülő pick-up forgalmazása után külön kapható lesz a body-kit a 2006 és 2008 között gyártött F-150-esekhez.
A 8 darabos body-kit tartalma:
- front air dam
- 3-piece side skirts
- lower rear skirt
Lényegesen morcosabb kinézetet kölcsönöz a gépszörnynek, nekem nagyon bejön. egyszerre szolid, és agresszív is. Az arany középút
A bemutatott autó az F-150 FX2 modellre épül. A body-kiten felül érdemes még megemlíteni az átdolgozott kompresszoros 5,4 literes Triton motort, mely 450 lóerőt ad le 5200-as fordulaton, valamint iszonyatos 680 Nm nyomatékot 4000-es fordulaton egy 4 sebességes automata segítségével. Ezekkel az értékekkel jelenleg ez a legerősebb gyártásban lévő 'half-ton' pickup
A módosítások itt még nem értek véget, kezelésbe vették a felfüggesztést is, Einbach rugók és Sachs gátlók kerültek a kocsi alá, valamint egy Ford Racing kipufogórendszeren keresztül lélegzik. A 22''-os kovácsolt Foose felniken 275/45-ös méretű abroncsok feszülnek. Esélyük sincs a 450 lóerő ellen
A belsőt is átgyurmázták Foose-éknál, dedikált könyöklők és lábtörlők, valamint bebőrözött középkonzol fogadja a szerencsés tulajdonosokat a fekete bőr beltérben.
Várhatóan jövő év elején kerülnek a szalonokba, egyelőre még ismeretlen áron, de van egy olyan érzésem, hogy már most elfogyott mind az 1500 darab
1990 Ford Thunderbird SC 35th Anniversary Edition 5 spd
1990 Ford Thunderbird SC 5 spd
[url]http://ludfacanhattyu.blog.hu[/url]
1990 Ford Thunderbird SC 5 spd
[url]http://ludfacanhattyu.blog.hu[/url]
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Re: 2008 Ford F-150 Foose Edition
Úgy látszik, itt én vagyok az egyetlen, aki még mindig a szolidságot keresi ezen a gépen.rev írta:egyszerre szolid, és agresszív is. Az arany középút