Lincoln Continental
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
Mark IV került a közelembe, gyönyörű verda. Valami felújítás féleség lesz vele. Meg Mark VII, ami meg bontódik. Ahogy egymás mellett áll a két Mark, az ember elgondolkodik. A Lincoln tulaja 1975.-ben bement a Lincoln kereskedésbe, és azt mondta, hogy kérek egy Mark-ot. Elvitte a IV.-et. Használgatta 10 évet, meg volt elégedve a kocsival, mert szép volt, nagy volt, tele volt dísszel, krómmal, ha megjelent valahol, az emberek tudták, hogy ő valaki.
Aztán 1985.-ben újabbra akarta cserélni. Bemenet a szalonba és találkozott a Mark VII.-tel.....
Ha én lettem volna az a vevő, sírva menekültem volna a szalonból.....
Aztán 1985.-ben újabbra akarta cserélni. Bemenet a szalonba és találkozott a Mark VII.-tel.....
Ha én lettem volna az a vevő, sírva menekültem volna a szalonból.....
Re: Lincoln Continental Mark I - X
Halee!
Nemrégiben közeli kapcsolatba kerültem egy 74-es Mark IV-essel. Azt kell, hogy mondjam elég nagy tepsi, de minden respectem a kivitelezőknek! A felszereltsége vetekszik a mostani felszereltségekkel. Tempomat, elektromosan állítható ülések, centrálzár, elektromos ablakok, klíma, rádió, bőr tető, bőr ülések, kanyarodás segítő fény, elektromos rádióantenna ... és ez csak a teljesség igénye nélküli felsorolás
Korához mérten kitünő állapotban volt. Igazi hajózásos élmény benne ülni és simán ki lehet látni mind a vezetői oldalon, mind az anyósülésen is kényelmesen. A csomagtartó akkora, hogy egy felnőtt ember is shimán kinyújtott lábbal elfér benne széltében. Biztos a gazdájának nem volt gondja a csomagok elhelyezésével 
Akkoriban is nagy luxusnak számított az autó és mostanra ismét felvette méltő helyét a luxus kategóriában, szerintem. Ha ilyennel jelenik meg az ember akkor tuti felfigyelnek rá
Nemrégiben közeli kapcsolatba kerültem egy 74-es Mark IV-essel. Azt kell, hogy mondjam elég nagy tepsi, de minden respectem a kivitelezőknek! A felszereltsége vetekszik a mostani felszereltségekkel. Tempomat, elektromosan állítható ülések, centrálzár, elektromos ablakok, klíma, rádió, bőr tető, bőr ülések, kanyarodás segítő fény, elektromos rádióantenna ... és ez csak a teljesség igénye nélküli felsorolás

Akkoriban is nagy luxusnak számított az autó és mostanra ismét felvette méltő helyét a luxus kategóriában, szerintem. Ha ilyennel jelenik meg az ember akkor tuti felfigyelnek rá

- Mustang & V8 cars forever -
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Dögösek a MarkIV-esek.
Hol találkoztál vele?

A Mark IV-es számára a felújjulás legjobb helyén
Ismerős autós srácok vettek egy ilyen autót és a szervizelésénél voltam jelen és némileg be is segédkeztem
Jelenleg éppen fényezőnél leledzik, hogy felfrissítsék és kijavítsák az apróbb hibákat. 

Halee!
Ha esetleg valakit érdekel eladó a már általam említett 1974-es Lincoln Mark IV Continental
Bővebb infót nyugodtan lehet kérni, nem haragszom meg érte, ide nem tudom hogy a forrást be lehet e írni ezért a tuti, hogy privi üziben szívesen adok tájékoztatót
Ha esetleg valakit érdekel eladó a már általam említett 1974-es Lincoln Mark IV Continental

Bővebb infót nyugodtan lehet kérni, nem haragszom meg érte, ide nem tudom hogy a forrást be lehet e írni ezért a tuti, hogy privi üziben szívesen adok tájékoztatót

- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Itt nyugodtan. Az eladó nyithat neki topikot, neked talán az "Érdekes lehet...eladó autók"-ba lenne érdemes.
Köszi szépen!TomiTomi írta:Itt nyugodtan. Az eladó nyithat neki topikot, neked talán az "Érdekes lehet...eladó autók"-ba lenne érdemes.

- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Re: Lincoln Continental
Black írta:This unique Press Photo from the Detroit News is dated June 22, 1979. It depicts the over 200 Continental Mark V and Continental models still available for sale at Bart Lincoln Mercury in Detroit after the close of the Model year on June 8, 1979. A few of the new downsized Mercury Marquis models can be seen at the end of the first row. The Iranian Hostage Crisis had brought sales of America�'�s last big luxury car literally to a halt. Continental Mark Vs were still available new on some dealer lots as late as 1981. Sales of the 1979 Lincoln models had been very strong until the crisis outbreak.

- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Re: Lincoln Continental
És egy jó kis honlap a Mark V tulajoknak: http://www.lincolnmarkv.com