Hozzászólás
Szerző: StangMan » 2008.02.04 7:57
hát én igazából ebbe azért nem akarnék belesólni, mert sajnos a tapasztalatok miatt elég rossz a véleményem...
én ammondó vagyok, hogy a garanciának akkor is kellene járnia, ha maárkszervizeled a szarodat, ha nem...
a másik, hogy ha nem, mert nem éri meg, nagy költésgeket és szakértelmetlenséget kapsz, akkor a szervíznek kelljen bebizonyítani, hogy a hiba, amiért vitted, az a te szerelőd hibájáól történt, nem "valszeg azért mert..." indokokkal utasítsanak el
a harmadik, hogy a fődarabokra, ha törik ha szakad, garanciának kell lennie
negyedik, ha ismert gyári hiba van, a szerviz, vagy a vezérképviselet tudja azt bizonyitani, hogy Kolompár Zsigát kiértesítettük, hogy a CLS55 AMG-jét be kéne hoznija garanciális karbantartásra, mert a fék üzemképtelenné vállhat fékezés esetén.... ha nem tete, el lehet hajtani a faszba...
A szakértelmetlenségből adódó kár az esetek szvfgsz 85%-ban azonosítható... egy olajcseréhez, fékbetét vagy gyertya cseréhez nem kell sok ész, és nem is ferr kifizetteni egy halom pénzt, buta segédmunkáért... nálunk teszik, remélem az ilyen szervizek mind éhen döglenek... de sajnos nem, mert vannak technikai antitálentunok, akik csúnyán fizetnek... ennyi
-= '87 Ford Mustang GT =-
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
állítólag lenyomták vele a Birodalmat :sziapici: