De ez miért nem zavar akkor, amikor azt az autót veszed, amit a "SZABÁLYOK BETARTÁSA" mellett nem (?) használhatsz?LeMans67 írta:Mindegy, kár ezen vitázni, de szerintem pénz lehúzás, ha egy autóra drága gumit vetetnek úgy, hogy a SZABÁLYOK BETARTÁSA mellett nem is használhatod...
Felni és gumi - amit érdemes tudni róluk
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
Én azt mondom, hogy gumit az autóképességeire veszek... mert sosem lehet tudni... És nem azért van erős autóm, mert minden percben kiautózom az összeset belőle... nem, de sosem lehet tudni...
sztem ez ilyen apróság... főleg ha eddig még nem tehettem meg hogy zsír új gumi legyen az autómon, mindig használtat vettem, mégha nagyon jó állapotúakat is... akkor meg úgyis mindegy, mert az új ár töredékét fizetem...
sztem ez ilyen apróság... főleg ha eddig még nem tehettem meg hogy zsír új gumi legyen az autómon, mindig használtat vettem, mégha nagyon jó állapotúakat is... akkor meg úgyis mindegy, mert az új ár töredékét fizetem...
-= '87 Ford Mustang GT =-
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
állítólag lenyomták vele a Birodalmat :sziapici:
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
Váltóméretek [Katt ide]
A fenti linken egy egész jó kis táblázat található. Kerékváltáshoz ajánlott azért átnézni, mi is az a méret, ami a váltómérete az eredeti kerekünknek...
Azt ne feledjük, hogy a nem megfelelő kerék használatával a kilóméteróra is csalni fog, illetve ennek folyományaként, ha van compjuter az autóban, ami az átlagfogyasztást meg ilyesmit mér, akkor a távolsághoz tartozó, vagy abból számolandó dolgok is mind tévesek lesznek...
A fenti linken egy egész jó kis táblázat található. Kerékváltáshoz ajánlott azért átnézni, mi is az a méret, ami a váltómérete az eredeti kerekünknek...
Azt ne feledjük, hogy a nem megfelelő kerék használatával a kilóméteróra is csalni fog, illetve ennek folyományaként, ha van compjuter az autóban, ami az átlagfogyasztást meg ilyesmit mér, akkor a távolsághoz tartozó, vagy abból számolandó dolgok is mind tévesek lesznek...
... szóval Fölesz neked igazándiból 205/65 15 lenne váltóméreted, a 205/60 15 is jó lesz, és ezzel csak annyit fog csalni a km óra, hogy nagyjából pontos lesz (mert gyárilag felfele csal)... viszont a km számláló csalni fog...
- MrMach1
- Kényelmesen krúzoló
Akkor mit mondjak én a 5,5*13-as felnimmel és a 205/70R13-as gumikkal...Fölesz írta:igen, ahogy keresgélek gumit ez a bajom h 14"ban elég ritka ami jó lenneStangMan írta:... szóval Fölesz neked igazándiból 205/65 15 lenne váltóméreted, a 205/60 15 is jó lesz...
[color=#FC8023]1978 Ford MustangII Mach1 302 T-Top[/color]
- MrMach1
- Kényelmesen krúzoló
Elvileg StangMan koléga beépített embere foglalkozik a problémával, bár egy hete nem tudom elérni.somi írta:Ha akarod, megkérdezem a gumisunkat, az ürge csodákra képes....
Már van 2db 205/60R13-as gumija. De nem tudom milyen és mennyiért.
Azt mondta szerez még kettőt, de elment szabadságra.
A műhelyt meg azóta hiába hívom...
Esetleg 205/70R13, vagy 215/60R13 érdekelne. Mondjuk 2db.
Persze tudom hogy lehetetlen, de egy próbát megér.
Köszönöm!
[color=#FC8023]1978 Ford MustangII Mach1 302 T-Top[/color]
- somi
- Városi versenyző
@Mach1: itt találtam 205/60R13-ast, elvileg ott áll a link:
http://www.abaqua.hu/tyresearch.php?w=205&h=60&d=13&b=0
http://www.abaqua.hu/tyresearch.php?w=205&h=60&d=13&b=0
somi baba (tudom ez egy kicsit bizalmaskodó, de az irományom folytatásában kiderül miért is)... linket mi is találtunk
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára StangMan 2008.06.20 6:58-kor.