Felni és gumi - amit érdemes tudni róluk
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
Tduom, a gumisok, nepperek... mindig azt mondjak, hogy mindent be tudnak szerezni... aztan nem jelentkeznek, te meg telefonalsz... es akkor aszondják, ja nincs...
-= '87 Ford Mustang GT =-
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
állítólag lenyomták vele a Birodalmat :sziapici:
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Nem hiszem, hogy rosszabbak mint az amerikai (kínai?) felnik. Csak szerintem snassz, ha 350Z és társain ugyanolyan van.STRELI írta:nem jók a japo felnik?
(nézegettem 18as felgákat és ilyen 120-150e/4db.Nemtudom hogy milyen árba mennek más kontinensü felnik,de ez nem rosz ár sztem)
Persze neked kell, hogy tetsszen.
Ahogy somi írta, az ET-re érdemes figyelni. Meg a közepén lévő lyukra. De ha TireRack ajánlja Mustanghoz, akkor valszeg tényleg jó.
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Szvsz felni és gumi szélességtől is függ.STRELI írta:Mekkora ET lehet max ill min?
2005-ös gyári adatok:
7" szélességű kerék (V6-on 215-ös gumival) ET 39 mm
8" szélességű kerék (GT-n 235-ös gumival) ET 45 mm
A gyári kerekek a GT-nél szvsz lehetnének kijjebb is.
Nyári kerekeim ilyenek:
elől: 9" széles felni (245-ös gumi) ET 34 mm
hátul: 10" széles felni (275-ös gumi) ET 45 mm
Nem tudom, hogy V6 és GT között van-e ebben különbség.
biztos nincs... az alapvető futóműtulajdonságok mindig ugyanazok... rugók lehetnek eltérőek, stabilizátorok, esetleg gátlók, de maga az alap specifikációk ugyanazokTomiTomi írta:Nem tudom, hogy V6 és GT között van-e ebben különbség.
-= '87 Ford Mustang GT =-
- STRELI
- Úrvezető
Igen,ez érdekes!TomiTomi írta:Így lenne logikus, de azt sem értem, hogy a hűtőrács mérete miért különböző.StangMan írta:biztos nincs... az alapvető futóműtulajdonságok mindig ugyanazok... rugók lehetnek eltérőek, stabilizátorok, esetleg gátlók, de maga az alap specifikációk ugyanazok
thx az infót
mééég 3hét és megyünk a lóért (ha jol alakulnak a dolgok akk kap 18as patkókat)
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Még egy táblázat, amely szintén a régi gumijelöléseket tartalmazza: abroncs méretekTomiTomi írta:Találtam egy oldalt, amely a régi, kihalt gumiméret-jelöléseket még elmagyarázza és segít átszámolni maira: kerék és gumi biblia (angolul van)