5R55E shifter - shift lock cap

Technikai megoldások, kérdések

Moderátorok: TomiTomi, StangMan

Pedro
Kabóca

5R55E shifter - shift lock cap

Hozzászólás Szerző: Pedro » 2011.03.22 15:05

Gyerekek, atomtudósok!

Kedvenc szállítós cégem elhagyta a shift lock takaró pucukát a kocsimból. Nemrég voltam kint amcsiban, be is slattyogtam egy dealershipbe, de mondták, hogy nincs csak shifterrel együtt sok $$$.
Bárkinek elfekvőben vagy ötlet honnan szerváljak? Ilyen satin kéne mint a képen, de base feketével is meglennék.

A másik, hogy az ajtókárpitból a cicaszemet is elhagyták driver side. Ilyen valakinek?

Jó hír: kulcsok már vannak, kocsi up and running. ;)

Kép

TomiTomi
Admin
Kapcsolat:

Re: 5R55E shifter - shift lock cap

Hozzászólás Szerző: TomiTomi » 2011.03.22 15:11

Mit hagytak el? Azt a műanyagkeretet, amire a nyíl mutat?

John Deere
Kényelmesen krúzoló

Hozzászólás Szerző: John Deere » 2011.03.22 20:52

TomiTomi írta:Mit hagytak el? Azt a műanyagkeretet, amire a nyíl mutat?
Szerintem, ha rákattintasz a képre, van egy kis rész a keretben, amit állítólag ha kipattintasz mögötte van egy kulcslyuk, amivel talán ha minden igaz, hatástalanítod a váltót (P,stb.), ha hibás vagy ha vontatni kell(?) Szerintem azt hagyta el, nem az egész keretet.

Korrektúra(1): Igen, a Shift lock valami váltózárra utal, annak a kulcsnyílás-takarója a cap.

Pedro
Kabóca

Hozzászólás Szerző: Pedro » 2011.03.22 21:54

Pontosan, ott a kis műanyag fedél mögött egy kapcsoló van, amivel a váltókar anélkül mozgatható, hogy az autó be lenne indítva, fék nyomva lenne, kulcs a gyújtáskapcsolóban lenne.
Mivel nekem az okosok elhagyták a kulcsot útközben csak eképp tudták tilitolizni a kocsit.
Ez eddig okés. Csak az nem okés, hogy a kis fedelet meg elhagyták és szerezni meg lehetetlenség.

Válasz küldése