Új Mustang
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
Új Mustang
Most hoztam egy új 2011-es Ford Mustang GT CS autót Amerikából. Szerintetek le lehet-e az autót úgy vizsgáztatni, hogy a hátsó irányjelző nem sárgán villog, hanem az eredeti piros futófény megy rajta (azt hallottam, hogy ez problémás lehet). Ti hol szoktátok szervizeltetni? Foglalkoznak egyáltalán vele a hazai Ford szervizek?
- szireta68
- Kényelmesen krúzoló
Re: Új Mustang
üdv itt!!!Balázs írta:Szerintetek le lehet-e az autót úgy vizsgáztatni, hogy a hátsó irányjelző nem sárgán villog, hanem az eredeti piros futófény megy rajta
Még ha sárgán villogna sem hiszem, hogy le lehetne vizsgáztatni, sok más egyéb dolognak is meg kéne itthon felelnie, de persze vannak e témában nálam sokkal jártasabbak. Szvsz csak valamilyen egyéb EU országban,... ha sikerül.
sok sikert az új autóhoz, remélem azért még találkozunk Veled.
szia...
ezek szerint már vámolva, regadózva? mer ugye a vizsga a kérdés...
ha igen és komoly a kérdés, akkor tudok adni pü-ben számot, aki ebben tud neked segítenui, elmondja a lehetőségeket is... futófény a vizsga idejére mindenképpen ugrik...
ezek szerint már vámolva, regadózva? mer ugye a vizsga a kérdés...
ha igen és komoly a kérdés, akkor tudok adni pü-ben számot, aki ebben tud neked segítenui, elmondja a lehetőségeket is... futófény a vizsga idejére mindenképpen ugrik...
-= '87 Ford Mustang GT =-
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
állítólag lenyomták vele a Birodalmat :sziapici:
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
- John Deere
- Kényelmesen krúzoló
Valami elképesztően jó kapcsolat kell hozzá, hogy ilyen állapotban levizsgázzon, ezért utálom ezt az országot, és nem is fogom megérteni, hogy ami több ezer km-eol arrébb elfogadott, az itt miért nem
Témával kapcsolatban nekem annyi kérdésem van, hogy beregisztrálás után kötelező kpm-nél vizsgáztatni, vagy lehet akárhol?
Témával kapcsolatban nekem annyi kérdésem van, hogy beregisztrálás után kötelező kpm-nél vizsgáztatni, vagy lehet akárhol?
az első vizsga szerintem adatlapos... vagyis kpm...
-= '87 Ford Mustang GT =-
- John Deere
- Kényelmesen krúzoló
Jogos, a peccsábaStangMan írta:az első vizsga szerintem adatlapos... vagyis kpm...
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Az EUn belül nem lehet pirosan villogni...Mustang JD írta:Valami elképesztően jó kapcsolat kell hozzá, hogy ilyen állapotban levizsgázzon, ezért utálom ezt az országot, és nem is fogom megérteni, hogy ami több ezer km-eol arrébb elfogadott, az itt miért nem
- r.chris
- Úrvezető
- Kapcsolat:
üdv !Balázs írta:Most hoztam egy új 2011-es Ford Mustang GT CS autót Amerikából. Szerintetek le lehet-e az autót úgy vizsgáztatni, hogy a hátsó irányjelző nem sárgán villog, hanem az eredeti piros futófény megy rajta (azt hallottam, hogy ez problémás lehet). Ti hol szoktátok szervizeltetni? Foglalkoznak egyáltalán vele a hazai Ford szervizek?
biztos,hogy nem lehet levizsgáztatni piros irányjelzővel,a tolatólámpába kellene valahogy átkötni az indexet szvsz.
a szervizek lehet hogy foglalkoznak vele,de hogy nem értenek hozzá az tuti még a garancia sem érvényes rá Európában
én biztos nem vinném oda,inkább egy ismerős szerelőhöz majd ha kell...
sok sikert !!
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Itt nyitottam e témának régebben egy topikot.
- John Deere
- Kényelmesen krúzoló
De miért nem jó nekik?TomiTomi írta: Az EUn belül nem lehet pirosan villogni...
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Ez az előírás, ilyen egyszerű. Bizonyos dátum előtt gyártott autóknál nem gond.
- szireta68
- Kényelmesen krúzoló
ja, várni kell vele 30 évet és veteránként sima ügy.TomiTomi írta:Ez az előírás, ilyen egyszerű. Bizonyos dátum előtt gyártott autóknál nem gond.
- John Deere
- Kényelmesen krúzoló
Akkor az enyémet olyan 24-25 évig még a garázsban hagyomszireta68 írta:ja, várni kell vele 30 évet és veteránként sima ügy.TomiTomi írta:Ez az előírás, ilyen egyszerű. Bizonyos dátum előtt gyártott autóknál nem gond.