Casco
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
Casco
Sziasztok!
Ismertek olyan biztosítot aki vállal cascót 5. generációs ponira?
előre is köszi!
Ismertek olyan biztosítot aki vállal cascót 5. generációs ponira?
előre is köszi!
- Barnaby
- Úrvezető
- Kapcsolat:
Re: Casco
Csak a Generali. Nincs benne az eurotaxba, emiatt a többi nem biztosítja.
A létező összes kedvezménnyel is húzós lesz sajnos. (Éves 450e volt az első ajánlatuk, ha jól emlékszem, 3 alá sikerült lesírni.)
Ebben az a vicc, hogy egy 40 millás BMW cascója megvan a feléből.
A létező összes kedvezménnyel is húzós lesz sajnos. (Éves 450e volt az első ajánlatuk, ha jól emlékszem, 3 alá sikerült lesírni.)
Ebben az a vicc, hogy egy 40 millás BMW cascója megvan a feléből.
köszönöm! ha megtudok valamit írok!
- kopaszkrapek
- Úrvezető
Sziasztok !
Az Allianz sem köt cascot Mustangra. Jelenleg központilag le van tiltva, hiába ad a webes felületük ajánlatot, abból nem lesz kötvény soha.
Jelenleg csak a Generalitól van egy horror ajánlatom a 2015-ös kocsira.
Ismer valaki más megoldást ?
Üdv,
Kopaszkrapek
Az Allianz sem köt cascot Mustangra. Jelenleg központilag le van tiltva, hiába ad a webes felületük ajánlatot, abból nem lesz kötvény soha.
Jelenleg csak a Generalitól van egy horror ajánlatom a 2015-ös kocsira.
Ismer valaki más megoldást ?
Üdv,
Kopaszkrapek
- kopaszkrapek
- Úrvezető
Sziasztok !
Megerősíteni tudom Barnaby hozzászólását, miszerint 2016 ban csak a Gerelai köt cascot eurotax kóddal nem rendelkező amerikai autóra !
Végigpróbáltam minden hazai piaci szereplőt az ügyben.
Az Uniqa és Genertel köt eurotaxos Mustangra, de amerikai alvázszámosra ők sem!
Ami megtévesztő lehet, hogy a rendszerük kiad ajánlatot, és csak a szerződéskötéskor derül ki, hogy nem élő.
Az Allianznál elmondásuk szerint központilag le van tiltva a Mustang ...
Azt a tényt, hogy egy gyártósoron készülő autókról van szó, aminek az a pár alkatrésze is csereszabatos ami különbözik az USA vagy EU-s piacra gyártott modelleknél, miért nem biztosítják, egyikük sem tudta megmagyarázni.
A Netrisk-el végikerestettem az összes lehetőséget de ők is lepattantak a témáról.
Csak a Generali kötött végül cascot a nem hazai piacra gyártott 2015-ös Mustangra.
Azt ők sem tudták megmagyarázni, miért ilyen nagy a kockázati besorolása a típusnak, miközben a legtöbb alkatrész hozzá kb Ford Mondeo árban van, tehát semmikép sem egy BMW M4 v Porsche ami indokolná a 350-450 ezres éves díjat.
Üdvözlettel,
Kopaszkrapek
Megerősíteni tudom Barnaby hozzászólását, miszerint 2016 ban csak a Gerelai köt cascot eurotax kóddal nem rendelkező amerikai autóra !
Végigpróbáltam minden hazai piaci szereplőt az ügyben.
Az Uniqa és Genertel köt eurotaxos Mustangra, de amerikai alvázszámosra ők sem!
Ami megtévesztő lehet, hogy a rendszerük kiad ajánlatot, és csak a szerződéskötéskor derül ki, hogy nem élő.
Az Allianznál elmondásuk szerint központilag le van tiltva a Mustang ...
Azt a tényt, hogy egy gyártósoron készülő autókról van szó, aminek az a pár alkatrésze is csereszabatos ami különbözik az USA vagy EU-s piacra gyártott modelleknél, miért nem biztosítják, egyikük sem tudta megmagyarázni.
A Netrisk-el végikerestettem az összes lehetőséget de ők is lepattantak a témáról.
Csak a Generali kötött végül cascot a nem hazai piacra gyártott 2015-ös Mustangra.
Azt ők sem tudták megmagyarázni, miért ilyen nagy a kockázati besorolása a típusnak, miközben a legtöbb alkatrész hozzá kb Ford Mondeo árban van, tehát semmikép sem egy BMW M4 v Porsche ami indokolná a 350-450 ezres éves díjat.
Üdvözlettel,
Kopaszkrapek
- kopaszkrapek
- Úrvezető
Mustang Casco sztori II.
Ma makpat egy levelet a Generálétól, hogy túl kockázatosnak ítélik a biztosítást és ezért megszüntetik
Természetesen reklamálok ...
Üdv,
Kopaszkrapek
Ma makpat egy levelet a Generálétól, hogy túl kockázatosnak ítélik a biztosítást és ezért megszüntetik
Természetesen reklamálok ...
Üdv,
Kopaszkrapek
- kopaszkrapek
- Úrvezető
Hi,
Nem. A központból utasította el egy elemzőjük. Indokolni nem tudják, azért kértem, hogy vizsgálják felül a döntésüket.
Jelezni fogom a fogyasztóvédelemnél, hogy több biztosító is megtévesztő honlapokkal üzemel.
Üdv,
Kk
Nem. A központból utasította el egy elemzőjük. Indokolni nem tudják, azért kértem, hogy vizsgálják felül a döntésüket.
Jelezni fogom a fogyasztóvédelemnél, hogy több biztosító is megtévesztő honlapokkal üzemel.
Üdv,
Kk
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kopaszkrapek 2016.11.01 18:12-kor.
Ennél a biztosítónál én is így jártam! A honlapon megkötöttem, le is szemlézték, majd levélben elutasították, mivel "túl kockázatos"
Chory - Ford Mustang GT 2015
- kopaszkrapek
- Úrvezető
Nem semmi!
Az enyémet is leszemlézték már, aztán rá egy hétre felmondták az egészet.
Az Uniqat már próbáltam. Csak eurotaxosra kötnek, de futok még 1 kört náluk.
Üdv,
Kk
Az enyémet is leszemlézték már, aztán rá egy hétre felmondták az egészet.
Az Uniqat már próbáltam. Csak eurotaxosra kötnek, de futok még 1 kört náluk.
Üdv,
Kk
Sziasztok!
Én most szeretnék kötni casco-t. Valami fejlemény azóta, hogy kiknél érdemes/lehet?
Én most szeretnék kötni casco-t. Valami fejlemény azóta, hogy kiknél érdemes/lehet?