Hogy ne OFFoljuk teljesen szét MrMach1 topikját áthozom ide a témát.
TomiTomi írta:Bandit írta:Tomi, tudod, hogy csak kérkedem. Kiderülne, hogy tényleg 40 lityit eszik a verda és akkor jajj mi lenne. Tényleg, mi!?
Ide járok hazudozni.
Csak annyit állítok, hogy tévedsz.

De mérjük le, kössük fogadáshoz, akkor költségeid se lesznek, ha igazad van. Az meg nem lehet, hogy nincs igazad.
Bandit írta:Szerint Mr. Mach1 Mustangja sem kell, hogy 12 fölött egyen nyugis tempónál.
Ebben egyetértünk.
Na, ha már úgy is autóztam egy keveset, gondoltam lemérem a saját verdám. Mint tudjuk (nevem program) hitetlenkedem, hogy 5.0-as IIIas Mustang-ok 10,5 l / 100 km mennek 140 km/h-s tartós sebességgel. Mustang III-as nem volt kéznél, így csak az V-ösömet tudtam mérni.
Mért autó: Mustang GT, 2005, 4,6 l, 304 LE, 5 seb automata, önsúly: 1590 kg, 100 km/h-hoz 1850 ford/min tartozik a
számláló szerint
Mérés helye: M1-es, majd A4-es
Környezet: 30 fok felett, klíma bekapcsolva, zárt ablakok
Tartós 140 km/h, navival beállítva (óra 149-et mutatott) és tempómattal. Pest után felgyorsítottam erre a sebbességre és lenulláztam a komputerben az átlagfogyasztást. Csak párszor kellett lassítanom, majd visszagyorsítanom. A mért szakasz hossza több mint 100 km.
A magyar határ után össze hasonlításképpen óra szerinti 100 km/h-val mentem. Itt a mért szakasz kevesebb mint 60 km.
Átlagfogyasztás1: 12,8 l / 100 km @ 140 km/h (óra: 149 km/h)
Átlagfogyasztás2: 8,9 l / 100 km @ 94 km/h (óra: 100 km/h)
@Bandit, StangMan: remélem látjátok, hogy mér kételkedem.