HM ezt nem is tudtram, akkor még a végén tényleg megnézem a kis csomagteret..TomiTomi írta:Most a Mustang-ommal vagyok.![]()
Mondeo szép forma, pedig nem vagyok oda érte, de elismerem...
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
Na ja, de ilyenből nem is szokás kilógatni a pajszert. Mustang-ból vagy egyéb sportos dögből menő, ebből inkább mókás.TomiTomi írta:
Ja, bár nekem túl széles. A könyököm nem érte el az ablakot, nem tudtam könyökölni.
A Signum nekem csalódás volt. Nem olyan nagy szám, pedig jónak indult.LeMans67 írta:Ha már nagy, kényelmes és kombi, akkor Opel Signum, ami árban valahol ott van, mint a Mondeo és elegáns batár is, de nem egyterű még...
Kardos úr nem is mesélt itt a Mondeo-rólHát ha vna neki is valami tapasztalata, mert ő már látott ilyet...
Ha Kardos úr idetéved, és összehasonlításrta kéred, azt fogja mondani, nem tudja miért veszik meg az emberek az Opelt...LeMans67 írta:Ha már nagy, kényelmes és kombi, akkor Opel Signum, ami árban valahol ott van, mint a Mondeo és elegáns batár is, de nem egyterű még...
Kardos úr nem is mesélt itt a Mondeo-rólHát ha vna neki is valami tapasztalata, mert ő már látott ilyet...