Lancia
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
Re: Lancia
Ez nagyon disznó! Még mindig kéne
-= '87 Ford Mustang GT =-
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
állítólag lenyomták vele a Birodalmat :sziapici:
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
állítólag lenyomták vele a Birodalmat :sziapici:
Háát...ezek után már nincs!TomiTomi írta:Nem árulják V8assal. Van még kérdésed?
Jelenleg a legjobb ár /értékű nagyvas a kategóriájában , tesztek jót írnak róla , bar a nagysága és a súlya miatt inkabb kényelmes utazó autó , kis vezetési élményt nyújtva
Igazából a nemet premiuk mellett v helyett jó alternatíva ha kulonbozni akarsz tőlük , a Jaguar xf , Lexus gs , infiniti m , kategóriában fut .
Lényegesen olcsóbb az összes fenti felsorolt autóhoz képest , viszont mindegyiknel nagyobb , a co2 kibocsajtasa viszont magas így céges autónak problémás , maradnak a privat vevok ,viszont 15 millióért van egy full autód , ha jól alkudsz
A sportverda oldalon van róla teszt
Igazából a nemet premiuk mellett v helyett jó alternatíva ha kulonbozni akarsz tőlük , a Jaguar xf , Lexus gs , infiniti m , kategóriában fut .
Lényegesen olcsóbb az összes fenti felsorolt autóhoz képest , viszont mindegyiknel nagyobb , a co2 kibocsajtasa viszont magas így céges autónak problémás , maradnak a privat vevok ,viszont 15 millióért van egy full autód , ha jól alkudsz
Stierg írta:Jelenleg a legjobb ár /értékű nagyvas a kategóriájában , tesztek jót írnak róla , bar a nagysága és a súlya miatt inkabb kényelmes utazó autó , kis vezetési élményt nyújtva
Igen,láttam.Azért is dobtam föl ide,mert még nem volt róla szó és kiváncsi voltam a véleményekre.Nekem tetszik amúgy,benne van az a finom olasz stilus(ami az alfákban pl), de még látni benne az amcsi ,,nagy hajót,,(az alapot,amit megzsoktunk).És az is tetszik,hogy ellenfele,konkurense lehet végre a német typusoknak(talán)....Mondjuk,azért egy v8assal bővithetnék a palettát,lehet sikeresebb lenne.(kiváncsi vagyok majd az eladási statisztikákra)
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Nekem azért ellentmondásos, hogy a Chryslert Lancia badge-zsel kell megvenni.
A nemet tipusoknak nem igazán alternatívája , bar kulonbozni tudsz a nagy lanciaval , viszont abszolút nem személyre szabható , egy extra csomag van hozza és pár extra , de igaz hogy jól fel van szerelve .
A mérete kicsit problémás parkolókban különösen parkoló házakban v plázákban , meg lehet kicsit polgárpukkasztó a mérete. Jó úton , sok kilométert megtenni autópályán viszont nagyon kényelmes , bar az hiszem adaptív tempomat nincs hozza , ami hátrány
A mérete kicsit problémás parkolókban különösen parkoló házakban v plázákban , meg lehet kicsit polgárpukkasztó a mérete. Jó úton , sok kilométert megtenni autópályán viszont nagyon kényelmes , bar az hiszem adaptív tempomat nincs hozza , ami hátrány
Ezekszerint krájzler néven is futni fog?!?
(akkor viszont tekinthetjük 2.gen-nek)És ezzel az SRT8-as motorral,meg ezzel a felszereltséggel azért még csábitóbb lehet a piacon.
http://www.autoblog.com/photos/2012-chrysler-300-srt8/
(akkor viszont tekinthetjük 2.gen-nek)És ezzel az SRT8-as motorral,meg ezzel a felszereltséggel azért még csábitóbb lehet a piacon.
http://www.autoblog.com/photos/2012-chrysler-300-srt8/
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Persze. Európán kívül marad Chrysler 300C. Sőt még a briteknél is. Csak itt a kontinensen lesz Lancia Thema.
De szürke importőrök tuti dörzsölik a tenyerük...
De szürke importőrök tuti dörzsölik a tenyerük...
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Az eredeti Stratos - kompromisszummentes legenda