Tetszik,de 1-2 dolgot átalakítanék rajta,hogy karakteresebb legyen.Bár az OCC munkáját abszolút elismerem

Moderátorok: TomiTomi, StangMan
Esküszöm, mivel nem állok közel a motorokhoz (sőt, finoman szólva is távolJunior írta:Na JD?!?
Egy work&hobby Chopper a Pony mellé?![]()
![]()
Ezt a szintet én is tartom, elnézegetem, de abba a szürke társadalomba tartozom, akit nem hoz lázba, hogy 150-nél elbukva gyakorlatilag egy papírlap mentse meg az életem.Junior írta:Akkor kb mint én![]()
De,azért valljuk be,hogy vannak szép motorok.Sosem ültem és szerintem nem is fogok 50ccm-nagyobb motoron,de a choppertől,a speed motorokig mindegyiknek megvan a maga komponált hangja és ha ehhez egy szép váz párosul,akkor azt percekig eltudom nézegetni.
Persze,vannak funny bike-ok is,mint pl ez a fűnyíró JDchooper,vagy az egyedi chooper motorok/bringák (pl simsonból épitett chopper)ezeknek is megvan a szépsége és az embert megmosolyogtatják.
Van egy traumatológus kollégám. Beszélgettünk a tavaszról. Mondta, hogy mindig onnan tudja, hogy itt a tavasz, hogy a hétvégi ügyeletek alatt megszaporodnak a motorosok a sebészeten. Mesélte, hogy tavaly behoztak egy lányt meg egy pasiját. Valószínűleg 200+km/h-val estek egyet valamelyik szerpentinen. A srác meghalt mire beértek, a lányt sikerült megmenteni, de olyan állapotban volt, hogy azt mondta róla a kollégám: "az egyik felén látszott, hogy jó nő"...John Deere írta:Ezt a szintet én is tartom, elnézegetem, de abba a szürke társadalomba tartozom, akit nem hoz lázba, hogy 150-nél elbukva gyakorlatilag egy papírlap mentse meg az életem.Junior írta:Akkor kb mint én![]()
De,azért valljuk be,hogy vannak szép motorok.Sosem ültem és szerintem nem is fogok 50ccm-nagyobb motoron,de a choppertől,a speed motorokig mindegyiknek megvan a maga komponált hangja és ha ehhez egy szép váz párosul,akkor azt percekig eltudom nézegetni.
Persze,vannak funny bike-ok is,mint pl ez a fűnyíró JDchooper,vagy az egyedi chooper motorok/bringák (pl simsonból épitett chopper)ezeknek is megvan a szépsége és az embert megmosolyogtatják., mert persze nem feltétlen erről szól a motorozás, de mióta láttam egy szegény baleset motoros áldozatát itt Debrecen szélén több darabban, még a marék kedvem is elment tőle. Nem vagyok az a mindent bevállalós típus. Ennek ellenére is szívtam már eleget.
![]()
Nah de nem offolom szét a topikot, kell ez is, hiszen az általad említett chopperek hangulatosak meg minden.
Uhh, nem gyenge.GTPeti írta:
Van egy traumatológus kollégám. Beszélgettünk a tavaszról. Mondta, hogy mindig onnan tudja, hogy itt a tavasz, hogy a hétvégi ügyeletek alatt megszaporodnak a motorosok a sebészeten. Mesélte, hogy tavaly behoztak egy lányt meg egy pasiját. Valószínűleg 200+km/h-val estek egyet valamelyik szerpentinen. A srác meghalt mire beértek, a lányt sikerült megmenteni, de olyan állapotban volt, hogy azt mondta róla a kollégám: "az egyik felén látszott, hogy jó nő"...
Ilyen ez. Klassz dolog, fiatalon én is motoroztam, de állandó életveszély. Talán, még az épített chopperek nem annyira, mert szépek, de 130-nál már letép a szél, viszont a 300-at menő speed gépek felérnek egy folytonos öngyilkossági kísérlettel.
Megelőztél!Írni akartam,hogy olvasni is borzalom!(Anno haver mondta,hogy menyjek az 1200-as Banditájával,mondtam is neki,hogy nincs az az isten---kevés kereke van,túl kevés!)John Deere írta:Uhh, nem gyenge.GTPeti írta:
Van egy traumatológus kollégám. Beszélgettünk a tavaszról. Mondta, hogy mindig onnan tudja, hogy itt a tavasz, hogy a hétvégi ügyeletek alatt megszaporodnak a motorosok a sebészeten. Mesélte, hogy tavaly behoztak egy lányt meg egy pasiját. Valószínűleg 200+km/h-val estek egyet valamelyik szerpentinen. A srác meghalt mire beértek, a lányt sikerült megmenteni, de olyan állapotban volt, hogy azt mondta róla a kollégám: "az egyik felén látszott, hogy jó nő"...
Ilyen ez. Klassz dolog, fiatalon én is motoroztam, de állandó életveszély. Talán, még az épített chopperek nem annyira, mert szépek, de 130-nál már letép a szél, viszont a 300-at menő speed gépek felérnek egy folytonos öngyilkossági kísérlettel.![]()
De így legalább elég tiszta képet lehet kapni a motorozás lényegéről. A chopperesek az életérzés, a dragosok meg az adrenalin miatt űzik.