EU Ford
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
- somi
- Városi versenyző
Re: EU Ford
Jaa ... hát ebbe a külsőbe nem nagyon kéne belenyúlni. Mert ugye a műszaki alapokról meg azt írják, hogy az egységesen az EU Fordé lesz, usa-ban is.
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Szívesen látnám már az európai hibrid vagy 4WD Mondeot... A Fusionben már eddig is volt.somi írta:Jaa ... hát ebbe a külsőbe nem nagyon kéne belenyúlni. Mert ugye a műszaki alapokról meg azt írják, hogy az egységesen az EU Fordé lesz, usa-ban is.
Totalcar felületes, mint mindig.
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
A5.hu: A Ford a legmegbízhatóbb használtautó márka a DEKRA szerint
- Fiesta
- S-MAX
- Galaxy
- Kuga
Mondjuk számomra meglepő, hogy a Mondeo nincs a listán. Tudtommal technikailag nagyon közeli rokona a S-Maxnak és a Galaxynek...
A négy modell:Újabb elismerést zsebelt be a Ford, ugyanis a német gyártó a használtpiacon is sikeresen szerepel, amelyet most a DEKRA is bebizonyított. Négy típus nyerte el a szakértői szervezet legmegbízhatóbb autónak járó díját. A Kuga új ebben a körben, amire különösen büszke a gyártó.
- Fiesta
- S-MAX
- Galaxy
- Kuga
Mondjuk számomra meglepő, hogy a Mondeo nincs a listán. Tudtommal technikailag nagyon közeli rokona a S-Maxnak és a Galaxynek...
- somi
- Városi versenyző
... és tanúsíthatom, hogy teljesen megbízható. Most így közel a 200 ezerhez is abszolút hibátlan. Simán elindulnék vele egy Föld körüli útra így ahogy van, na jó, egy olajcserével.
Re: Érdekességek
Szép (lesz)a csúcs RSfóka,de szerintem túl sok az erő FWD-re?!?(A cikkben olvashatjuk hogy a 4x4hajtást túl nehéz lenne szerintük,igy lehet hogy MUSTANG hajtás fog kapni?!? )és kiemelnék még egy érdekes dolgot ,,..2,3 literes, négyhengeres turbómotor, amit 2014-től a Mustangokba is szerelnek."
http://totalcar.hu/magazin/hirek/2012/0 ... z_ha_lesz/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://totalcar.hu/magazin/hirek/2012/0 ... z_ha_lesz/" onclick="window.open(this.href);return false;
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Első kerékre 320+ LE szerintem már nem lehet kellemes.
Ugye a Mustang Ecoboost motorja annyira lesz Mustang motor mint az S-Maxomé S-Max motor.... A 2 l-es Ecoboost motort megtalálod az S-Max mellett a Mondeoban, Galaxyban, a Focusban, az Edgeben, az Explorerben (!) és a Range Rover Evoque-ben.
Ugye a Mustang Ecoboost motorja annyira lesz Mustang motor mint az S-Maxomé S-Max motor.... A 2 l-es Ecoboost motort megtalálod az S-Max mellett a Mondeoban, Galaxyban, a Focusban, az Edgeben, az Explorerben (!) és a Range Rover Evoque-ben.
jo auto , megbizhato ,a mechanikai elemek is jok , de olyan 130 ezer kilometer utan egyre tobbet rendetlenkedett az elektronika es vezerles es vegul a turboja felrobbant igy muszaki totalkaros lett .ettol fuggetlenul nem zarkoznek el egy mondeotol , jo autosomi írta:... és tanúsíthatom, hogy teljesen megbízható. Most így közel a 200 ezerhez is abszolút hibátlan. Simán elindulnék vele egy Föld körüli útra így ahogy van, na jó, egy olajcserével.
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Újabb Saab vétellel valszeg gondod lenne...
- SzélCsillag
- Úrvezető
nekem mk2 mondeom volt, a vege fele mar inkabb azt teszteltuk szet lehet e hajtani... nem lehet..Stierg írta:jo auto , megbizhato ,a mechanikai elemek is jok , de olyan 130 ezer kilometer utan egyre tobbet rendetlenkedett az elektronika es vezerles es vegul a turboja felrobbant igy muszaki totalkaros lett .ettol fuggetlenul nem zarkoznek el egy mondeotol , jo autosomi írta:... és tanúsíthatom, hogy teljesen megbízható. Most így közel a 200 ezerhez is abszolút hibátlan. Simán elindulnék vele egy Föld körüli útra így ahogy van, na jó, egy olajcserével.
kopo alkatreszen kivul sosem volt mas baja. ha kene, visszaulnek egybe kerdes nelkul. de hala istennek a windstart fenn tudom napira tartani.
a mondeo egy igaslo... ha meg oda is figyelsz ra egy halas joszag...
FIGYELEM! A hibák nyomokban utat tartalmazhatnak!
biztos informacioim vannak arrol hogy muzeumi peldanyok meg talalhatoakTomiTomi írta:Újabb Saab vétellel valszeg gondod lenne...
es azt hiszem par ev mulva a saab mar csak kinai irasjelet tudok szamara lesz olvashato / nem tudom hogy sajnalom vagy orulok ennek , rovid tavon nem jo , de hosszu tavon tobb penzuk lesz fejlesztesere mint a spykernek vagy a GMnek
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Ford Focus Electric lesz az első elektromos NASCAR pace car
Április 25.-én a Richmond International Raceway-n fog debütálni.
Április 25.-én a Richmond International Raceway-n fog debütálni.