"Öszvérek", torszülöttek, furcsa ízlés szüleményei
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
"Öszvérek", torszülöttek, furcsa ízlés szüleményei
Asszem ez egy igazi mélypont...
A tulajdonos szerint lélegzetéleállító ez a Ferrari Enzo replika... van benne minden: DVD, hajszárító, mikrohullámú sütő...
Szerintem is egy csoda
A tulajdonos szerint lélegzetéleállító ez a Ferrari Enzo replika... van benne minden: DVD, hajszárító, mikrohullámú sütő...
Szerintem is egy csoda
-= '87 Ford Mustang GT =-
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
állítólag lenyomták vele a Birodalmat :sziapici:
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
náh, bojz and görlz.... egy kis finomság...
egy magyar blog oldal, különféle magyar torzszülöttekkel...
hát igen... nem csak az isten állatkertje nagy... de jutot nekünk is belőle
lehet csemegézni...
Kárvolt
egy magyar blog oldal, különféle magyar torzszülöttekkel...
hát igen... nem csak az isten állatkertje nagy... de jutot nekünk is belőle
lehet csemegézni...
Kárvolt
Egy kis ízelítő...
A fürdőszobai kapaszkodó alternatív felhasználása
Batmobile HUN
A szélcsatorna réme
no komment...
és még lehetne folytatni.... döbbenet...
A fürdőszobai kapaszkodó alternatív felhasználása
Batmobile HUN
A szélcsatorna réme
no komment...
és még lehetne folytatni.... döbbenet...
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Marquis De Soto
1998-as Mercury Grand Marquis-t egy picit feldobtak 1957-es De Soto hátsó sárhányóval, 1959-es Cadillac hátsólámpákkal, 1958-as Lincoln első sárhányóival és lámpáival, 1955-ös Cadillac ütközőkkel, 1965-ös Buick Skylark motorháztetővel, 1957-es Buick krómdíszeivel és két 1957-es Corvette hűtőrács résszel...
Érdekes részmegoldás:
A végtermék szvsz meglepően jól néz ki ahhoz képest, ahogyan készült...
További képek itt.
1998-as Mercury Grand Marquis-t egy picit feldobtak 1957-es De Soto hátsó sárhányóval, 1959-es Cadillac hátsólámpákkal, 1958-as Lincoln első sárhányóival és lámpáival, 1955-ös Cadillac ütközőkkel, 1965-ös Buick Skylark motorháztetővel, 1957-es Buick krómdíszeivel és két 1957-es Corvette hűtőrács résszel...
Érdekes részmegoldás:
A végtermék szvsz meglepően jól néz ki ahhoz képest, ahogyan készült...
További képek itt.
valami csoda a tengerentúlról
A Super Replicas Lamborghini Reventon "klónja"...
<object width="500" height="405"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/IXNF4lWNrXE&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/IXNF4lWNrXE&hl ... b&border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="500" height="405"></embed></object>
Döbbenet, az arányok, az egész... Lambomimi vagy valami hasonlót írnék rá...
Nem veszik észre, hogy még csak megközelítőleg sem hasonlít a 1.5 millió dolláros eredetire... igaz, csak 20ezerbe kerül... nagyjából a minőség is olyan
A Super Replicas Lamborghini Reventon "klónja"...
<object width="500" height="405"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/IXNF4lWNrXE&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/IXNF4lWNrXE&hl ... b&border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="500" height="405"></embed></object>
Döbbenet, az arányok, az egész... Lambomimi vagy valami hasonlót írnék rá...
Nem veszik észre, hogy még csak megközelítőleg sem hasonlít a 1.5 millió dolláros eredetire... igaz, csak 20ezerbe kerül... nagyjából a minőség is olyan