Érdekes összehasonlítás... salakpályán egymás ellen egy B-csoportos Audi rallyautó és egy Hayabusha-motoros szöcske...
Elég jó... Az 1300kg-os Audi azért jól meg lett csinálva, hogy még a speciálisan erre épített szöcskét is keményen szorongatja... Egyértelmű, hogy egymás hibáin múlt csak győzelem... jókisvidejó
-= '87 Ford Mustang GT =-
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
állítólag lenyomták vele a Birodalmat :sziapici:
A leányzó néha mintha nem nyomta volna a gázt...Nem egy Walter-es vezetés volt, de ettől függetlenül jó. (Nekem a hosszú Coupe jobban tetszik, olyat kérek... )
Nem igazán illik ide, de mivel "4 karikás", gondoltam jó lesz itt, mint utód:
Itt lehet olvasni a cikket. Ennek a gépnek is szörnyű a műszerfala, nem is értem, hogy mi lesz a modern autókkal? Egyre rosszabbak a belsők vagy nekem van valami teljesen más izlés világom. Az ülés formája sem az igazi, de maga az autó nagyon jó forma szerintem. Igazi szerpentinre való forma, olyan örömautózásra kitalált, már csak egy rendes benzin motor kellene bele és...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára LeMans67 2013.05.17 13:54-kor.
A lényeg:
V8-as motor volt eddig is 460 Le-vel, de ezt most tovább fejlesztették, sajnos erről adatok nincsenek. Idén is jó verseny lehet, feltéve, hogy nem megy át roncsderbibe a DTM, a tavalyi dolgokat látva...
Durca mennyi spojler meg szárny... de a DTM-ben feleslegesen nem teszik fel, az is biztos...
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
kicsit izzadság szagú nekem, amikor a hímek összeölelkeznek
de hóban csapatás jóóóóó!!!
hehe... kiváncsi vagyok... sosem lesz annyira agressziv, mint a régi kocka forma, de azért dögös