tényleg nem kommentálom, ez már lerágott csont... szerinted úgy jó, szerintünk nem... nem értem ezen mi annyira érthetetlen
egyszer elmontam/tuk a véleményem/nyünk és többet nem próbáltalak meggyőzni többet a "vélt igazamról"...
ennyi, nem vagyunk egy véleményen... részemről lezártam, veled ebben nem vitázom...
nem értem különben miért kell olyan dolgon vitázni, amihez a usernek semmi köze... ha nem teccik nem használja, ha faszok vannak fórumban akik köcsögösködnek mindenkivel, elmegy...
szerintem ez annyira hót egyszerű, senki nem kényszerít senkit semmire...
ehelyett 76szor hallom vissza tőled, hogy ez mennyira szar igy...
legszivesebben nem szólnék rá semmit, mert nincs értelme, de akkor még 88szor kéne ezt hallgatnom és hümmögnöm magamban...
szerintem ezt az 1topic 3millió hozzászólás vagy 3millió topic 1-1 hozzászólás témát itt zárjuk le...
ha egy közösséghez csatlakozom, vagy egy fórumba tag leszek, azért teszem mert közös a téma és jó a közösség... ez erről szól...
nem arról, hogy baszki hogy nézel ki, vagy sárga sállal ne járj ide... meg szar az egyesület logója ezért lelépek...
az hogy kinek mi tetszik totál szubjektív, aki dolgozik vele, energiát pénzt vagy bármit öl bele az mondja meg hogy lesz...
aki csak részt vesz benne és élvezi az eredményt elmondja egyszer a véleményét, majd ha elvetik akkor elfogadja és ezen nem sértődik meg...
szerintem ez tök logikus... jön 20ember 20 különböző véleménnyel és nézünk mi is legyen...
nem ... kell néhány ember akinek 1re jár a felye és megcsinálja... így működik...
szóval ezt a kérdést itt ezzel lezártam...
remélem az világos, hogy nem azt akarjuk, hogy ne javasoljon senki semmit, de 1 dolkgot 1szer kell elmondani, senki nem hüjje... ha jó meglesz, ha nem nem...
ha még 200szor dobja fel akkor sem...