Kívánságok, ötletek, hibajelzések, újdonságok, stb.

Az oldallal és a fórummal kapcsolatos hírek, észrevételek, hibajelzések, ötletek helye

Moderátorok: TomiTomi, StangMan

Schmidi
Úrvezető

Hozzászólás Szerző: Schmidi » 2008.02.28 11:23

TomiTomi írta: Érdekes módon nyugaton nem ilyen fórumokat csinálnak. Ott sok topik készül, tipikusan pár oldalnyiak, max 10.
Meg muffint és fánkot zabálnak...

Megpróbálhatod meggyőzni a magyar embert, hogy egyen ő is azt, mert ha kint azt eszik, akkor az biztos jó... Aztán vagy sikerül, vagy nem, és tönkremegy a muffingyáros, mert a magyar akkor is a palacsintát szereti...

De javasoltam korábban is, meg lehet kérdezni, hogy akik ide járnak mit szeretnének. Ha Nektek lesz igazatok, ígérem egy életre befogom a számat, és elismerem hogy az én elgondolásom rossz.
[url=http://www.schmidi.hu/]| schmidi.hu |[/url]

StangMan
Admin

Hozzászólás Szerző: StangMan » 2008.02.28 11:55

:nemszolok:

tényleg nem kommentálom, ez már lerágott csont... szerinted úgy jó, szerintünk nem... nem értem ezen mi annyira érthetetlen :nemtom:

egyszer elmontam/tuk a véleményem/nyünk és többet nem próbáltalak meggyőzni többet a "vélt igazamról"...

ennyi, nem vagyunk egy véleményen... részemről lezártam, veled ebben nem vitázom...

nem értem különben miért kell olyan dolgon vitázni, amihez a usernek semmi köze... ha nem teccik nem használja, ha faszok vannak fórumban akik köcsögösködnek mindenkivel, elmegy...
szerintem ez annyira hót egyszerű, senki nem kényszerít senkit semmire...

ehelyett 76szor hallom vissza tőled, hogy ez mennyira szar igy...
legszivesebben nem szólnék rá semmit, mert nincs értelme, de akkor még 88szor kéne ezt hallgatnom és hümmögnöm magamban...

szerintem ezt az 1topic 3millió hozzászólás vagy 3millió topic 1-1 hozzászólás témát itt zárjuk le...

ha egy közösséghez csatlakozom, vagy egy fórumba tag leszek, azért teszem mert közös a téma és jó a közösség... ez erről szól...

nem arról, hogy baszki hogy nézel ki, vagy sárga sállal ne járj ide... meg szar az egyesület logója ezért lelépek...
az hogy kinek mi tetszik totál szubjektív, aki dolgozik vele, energiát pénzt vagy bármit öl bele az mondja meg hogy lesz...
aki csak részt vesz benne és élvezi az eredményt elmondja egyszer a véleményét, majd ha elvetik akkor elfogadja és ezen nem sértődik meg...

szerintem ez tök logikus... jön 20ember 20 különböző véleménnyel és nézünk mi is legyen...
nem ... kell néhány ember akinek 1re jár a felye és megcsinálja... így működik...

szóval ezt a kérdést itt ezzel lezártam...
remélem az világos, hogy nem azt akarjuk, hogy ne javasoljon senki semmit, de 1 dolkgot 1szer kell elmondani, senki nem hüjje... ha jó meglesz, ha nem nem...

ha még 200szor dobja fel akkor sem...

:nemszolok:
-= '87 Ford Mustang GT =-

Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
állítólag lenyomták vele a Birodalmat :sziapici:

TomiTomi
Admin
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: TomiTomi » 2008.02.28 13:23

Schmidi írta:Meg muffint és fánkot zabálnak...
Már csak az hiányzik a felsorolásodból, hogy szar amerikai autókkal járnak... :?

Minden általam ismert német és svájci fórum is ezen az elven működik, ahogy a miénk, s ők hasonlókat esznek mint mi. :nemtom:

De StangMan elmondott mindent, most sem fogjuk egymást meggyőzni. Mi elfogadjuk a véleményed és nem izélgetjük a ford-klub fórumstruktúráját, s őrülnénk, ha Te is ezt tennéd itt.

Schmidi
Úrvezető

Hozzászólás Szerző: Schmidi » 2008.02.28 13:39

Egyetlen dologért szólaltam meg újra, mert úgy éreztem hogy mások hozzászólásai is az én véleményemet tükrözik.

Nem teszem többet.
[url=http://www.schmidi.hu/]| schmidi.hu |[/url]

kaRdoSmuki
Úrvezető

Hozzászólás Szerző: kaRdoSmuki » 2008.02.28 16:05

Jómagam, mint egyszerű, halandó használója a fórumnak, megengedhetnék néhány észrevételt? Lehet, hogy egyébként sem nyugodt lelki világom tükröződni fog ezen, de bevállalom.

Maximálisan elfogadva jelen fórum szabályait, felépítését mondom a következőket. Javítsatok ki, ha tévedek, de egy fórum nem a közösségről szól? Itt nem az a történet lényege, hogy Ti csináltatok magatoknak egy játékot, amit űztök, hanem egy publikálási lehetőséget teremtettetek a tömegeknek. StangMan, az, amit írtál, gyakorlatilag azt jelenti, hogy mindenki, akinek nem tetszik, bekaphatja. Egy közösségi dolognál viszont nem így működik.

Jahh, és a ford-cruising-ot nem hárman kezdtétek? ...
Moockie's Big Smith Customs (Don't worry, be Moockie! :) )

Rust is lighter, than carbon fibre!

TomiTomi
Admin
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: TomiTomi » 2008.02.28 16:28

De, Muki, hárman kezdtük. És ki is osztottuk az elején, hogy ki mivel foglalkozik.

Mint már említettem, nekem a ford-klub felépítése sosem tetszett, szal sose volt célom annak a reprodukálása. Azt hiányolod, hogy ott ezt nem írom be naponta kétszer? Bocsi, de nem értelek igazán.

kaRdoSmuki
Úrvezető

Hozzászólás Szerző: kaRdoSmuki » 2008.02.28 16:29

Attól, hogy az amcsik fánkot zabálnak, és hót naívak, még nagy és erős autókat tudnak gyártani. Ezzel egyrészt azt akarom mondani, hogy enyhe elfogultságot érzek az amik iránt részetekről, másrészt attól, hogy még jó autókat gyártanak, nem biztos, hogy egyéb dolgokban is jók. Azaz egy dologban még alkottak nagyot, az értelmetlen világuralomratörésben.

TomiTomi
Admin
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: TomiTomi » 2008.02.28 16:30

kaRdoSmuki írta:Attól, hogy az amcsik fánkot zabálnak, és hót naívak, még nagy és erős autókat tudnak gyártani. Ezzel egyrészt azt akarom mondani, hogy enyhe elfogultságot érzek az amik iránt, másrészt attól, hogy még jó autókat gyártanak, nem biztos, hogy egyéb dolgokban is jók. Azaz egy dologban még alkottak nagyot, az értelmetlen világuralomratörésben.
Nézted azt a német fórumot, amit ajánlottam? Abban semmi sem amerikai. :roll:

kaRdoSmuki
Úrvezető

Hozzászólás Szerző: kaRdoSmuki » 2008.02.28 16:36

Egyébként, ha visszaolvassátok a hozzászólásomat, nem kritizáltam az itt fennálló "szabályokat", csak nem értettem őket.

kaRdoSmuki
Úrvezető

Hozzászólás Szerző: kaRdoSmuki » 2008.02.28 16:37

TomiTomi írta:
kaRdoSmuki írta:Attól, hogy az amcsik fánkot zabálnak, és hót naívak, még nagy és erős autókat tudnak gyártani. Ezzel egyrészt azt akarom mondani, hogy enyhe elfogultságot érzek az amik iránt, másrészt attól, hogy még jó autókat gyártanak, nem biztos, hogy egyéb dolgokban is jók. Azaz egy dologban még alkottak nagyot, az értelmetlen világuralomratörésben.
Nézted azt a német fórumot, amit ajánlottam? Abban semmi sem amerikai. :roll:
Nem, még nem néztem, de Ti hoztátok fel példaképp az amerikaiakat.

TomiTomi
Admin
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: TomiTomi » 2008.02.28 16:48

kaRdoSmuki írta:Nem, még nem néztem, de Ti hoztátok fel példaképp az amerikaiakat.
Elsőként egy németet. :?

StangMan
Admin

Hozzászólás Szerző: StangMan » 2008.02.29 4:17

nem tudok mit szolni... 36 ora munka utan es tovabbi 12vel meg elottem nem szeretnem illetlen szavakba olteni a velemenyem...

el kell olvasni amit irtam 2 topikban is...

roviden lezerva ezt a baromsagot... itt egy jatszoter egy kozosseg reszere...

2 szabaly van: no politika, no faji megkulonboztetes ennyi... eddig meg nem volt egyaltalan moderalas
ez az eset volt eloszor... es nem vitatema... ez van... ha a tomi ugy gondolta ugy van... ha ugy gondolom majd ugy lesz, ha mas moderal es ugy gondolja ugy lesz...
ha valakinek gondja van bele, nagyon kulturaltan megoldhatja MAGANBAN mert barmelyik felre nezve kellemetlen lehet es ahhoz senkinek semmi koze... ezert van a WC-n is ajto... ha szarnom kell bezarom azt (ez durva, de ugy latszik csak a megfelelo kepi elemek operalnak)

aki belep egy jatszoterre elfogadja a szabalyait, ha nem teccik, velemenye, otlete van elmondja... az uzemeltetok fontolora veszik... ha jo megcsinajjak, ha nem elvetik... ha az elvetett velemenyt meg 87szer feldobjak szinten el lesz vetve, mert egyszer mar el volt az uzemeltetok teljes szellemi tudatanak birtokaban...

ennyi.. nagyon egyszeru...

a szabalyok azert vannak hogy betartsak oket, es akkor kell hasznalni a szabalyozast amikor valaki felrugja... nem ertem mi a f.szert kell itt ilyenekrol beszelni...

azt meg tudja mindenki mihez van koze... ahhoz hogy ki kezdte, kinek milyen munkaja van benne, 3 embernek van koze... akik tudjak is... ha bajuk van egymassal megbeszelik, megoldjak... ebbe kulso embernek beleszolasa nincs... ez is nagyon egyszeru...

a feszultseg keltesnek itt semmi helye, mert eddig sem volt...
a felgyulemlett indulatokat keretik a jatszoteren vagy az erdoben levezetni...

ezzel ez itt lezarva, tovabbi komment nincs senki reszerol, mert nincs helye es nem visz elore semmit sem...

az amerika fóbiáról meg annyit (ez nyugodtan lehet téma)... senki nem istenitette őket... mi felepitesre mondtunk USA peldakat, mert USA autoskent elsosorban USA forumokat olvasunk nem ciprusi vagy bostwanaiakat... ha van olyan, azt is fogjuk...
az ilyen frusztraciokat viszont nyugodtan kitargyalhatjuk az off reszben, es meg fog lepodni sok ember, hogy itt a tobbseg nem isteniti sem Amerikat, sem az USA autokat veg nelkul... bizonyos korszakert, tipusokert bármiért rajong, de objektivan meg tudja kozeliteni a dolgokat... mondom ezt nyugodtan lehet folytatni... vicces topic lenne...

az elso temat nem...

Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...

kaRdoSmuki
Úrvezető

Hozzászólás Szerző: kaRdoSmuki » 2008.02.29 9:04

Kedves StangMan!

Még egy gondolat, mielőtt felállok jelen fórum elől. Nem a fórummal van bajom, mert az jó, informatív, tetszik. Ezt a közösséget is szeretem. Miattad nem jövök ide vissza.
Elég sok sebből vérzik az általad felállított teória. Az olvasókra bízom fenti gondolataid megítélését. Én távolról sem tudok azonosulni a fórumok irányításáról kialakított véleményeddel.

A moderálással, mint olyan, egyetértek, INDOKOLT ESETBEN. Azonban most - véleményem szerint - ez nem volt átgondolt. Úgy vélem, hogy jogtalanul, oktalanul bélyegeztek meg egy olyan jelzővel, amelyet kikérek magamnak, mert egyáltalán nem jellemző rám. Ráadásul ezt a nyilvánosság előtt tették, ezzel esélyt sem adva magyarázatra.

Üdv.
Muki

StangMan
Admin

Hozzászólás Szerző: StangMan » 2008.02.29 9:59

Megbélyegzés nem történt: Ha megnézed " *** Törölve *** " feliratra cseréltem bármi féle kommentet, épp azért mert nincs megbélyegzés...

Chromlo
Kényelmesen krúzoló

Hozzászólás Szerző: Chromlo » 2008.03.02 17:30

Ööö.
Lehet, hogy a csevegés erröl arrol, átkerült a Somi "garázsába". Én ugy vettem észre.

Válasz küldése