Matrica
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
Sziasztok!
Én is szeretnék, csak az első szélvédőre. Ez megoldható???(a cabrió hátsó üvegére nem lenne értelme tenni, mert általában levett tetővel megyek)
Más. Köszi a két hátsó rugó önzetlen felajánlását. Kedves gesztus volt, ritka az ilyen. Ha majd bent lesz a kompresszor, várom az élménybeszámolót! Ha Neked bejön, lehet, hogy majd én is benevezek egyre.
Én is szeretnék, csak az első szélvédőre. Ez megoldható???(a cabrió hátsó üvegére nem lenne értelme tenni, mert általában levett tetővel megyek)
Más. Köszi a két hátsó rugó önzetlen felajánlását. Kedves gesztus volt, ritka az ilyen. Ha majd bent lesz a kompresszor, várom az élménybeszámolót! Ha Neked bejön, lehet, hogy majd én is benevezek egyre.
- Martin
- Úrvezető
- Kapcsolat:
Megoldható, persze! Előre gondolom a nem fényvisszaverős típust választanád, mert az jobban bírja a lapátok ápoló törölgetését. És még nm is zavarja a szembejövőket. ( + egyszerűbb felragasztani )GTPeti írta:Sziasztok!
Másikra, pedig szívesen! Igazán nm tudok mit kezdeni a convertible rugókkal, csak a helyet foglalja.
Kompresszor témán meg rajta vagyok... De előbb a vonzatait készítem elő. (futómú,hajtás,fékek,hűtés) Ha van időm..
[color=yellow]- '94 Kenne Bell Mustang GT -[/color]
töltött kígyó
töltött kígyó
Üdv Martin!
Érdeklődnék, hogy tudnál-e a felni közepére Mustang emblémás matricát csináltatni?
4 db kellene színesen ha lehetséges...
Voltam már ezért ilyen dekor boltban, neten a srác rákeresett ilyen vektorgrafikus ábrákra, ott kiválasztottam az emblémát, persze színtelenben... mindent megbeszéltünk, rábólintott, megcsinálja... minden héten bementem a boltba hogy mivan-hogyvan egy hónapig csináltam, azt mondta "holnap, vagy jövő héten kész lesz!"... eltelt egy év, azóta is csinálják...
Előre is köszi!
Bálint
Érdeklődnék, hogy tudnál-e a felni közepére Mustang emblémás matricát csináltatni?
4 db kellene színesen ha lehetséges...
Voltam már ezért ilyen dekor boltban, neten a srác rákeresett ilyen vektorgrafikus ábrákra, ott kiválasztottam az emblémát, persze színtelenben... mindent megbeszéltünk, rábólintott, megcsinálja... minden héten bementem a boltba hogy mivan-hogyvan egy hónapig csináltam, azt mondta "holnap, vagy jövő héten kész lesz!"... eltelt egy év, azóta is csinálják...
Előre is köszi!
Bálint
[url=http://www.ford-cruising.hu/gallery/thumbnails.php?album=46]'95 Ford Mustang 3.8 (kunokb)[/url]
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
A Torinonak pici a hátsó ablaka, szal csak sima feliratot. Majd gyártatnék egy köteggel, de babonából addig nem foglalkozom a kérdéssel, amíg nincs rendszáma.Martin írta:Igazán nincs mit. Kis darabszámban szívesen vagdosom őket!TomiTomi írta:Klassz lett a matricát. Köszönöm Martinnak is a "gyártást".
Tomi! Te milyet szeretnél?
- Zsozsó
- Kényelmesen krúzoló
Kívülről vagy belülről ragasztható a matrica?Úgyértem az üvegen belülröl v . kívülröl van. Én az ajtó aljára szeretném ragasztani, ha lehet. Az ablakodon király!Martin írta:Igen, én vágom.
Már megvan az alapanyag is, meg a sablon is, de a munka megint közbeszólt.. Pedig nm tart sokáig ez a pár betű. 7végén nekieshetek végre, úgy néz ki.
- Martin
- Úrvezető
- Kapcsolat:
KösziZsozsó írta: Kívülről vagy belülről ragasztható a matrica?Úgyértem az üvegen belülröl v . kívülröl van. Én az ajtó aljára szeretném ragasztani, ha lehet. Az ablakodon király!
Kívülről ragasztható. mekkora kellene neked? a hátsó ablakos 95 -100 cm körül van. jó akkora? vagy inkább a 40 cm-es érdekel?
Gondolom,akkor mind2t oldalra szeretnéd
[color=yellow]- '94 Kenne Bell Mustang GT -[/color]
töltött kígyó
töltött kígyó