Itt ünneplünk
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
Re: Itt ünneplünk
Happy BDay harisl!
Boldogat Gyarfas kollega!
- John Deere
- Kényelmesen krúzoló
2009 októberében sikerült 1 hónap várakozás után átvennem az autómat.
Azóta 4 év telt el.
Az átvétel napja:
Azóta...izé, már a kereskedés is megszűnt.
Nem mondanám, hogy ez sok idő, nyilván vannak itt tagok, akiknek sokkal régebb óta is megvan az autója. A fura az, hogy azóta milyen gyorsan eltelt ez a 4 év. Pedig rengeteg minden történt (az autóval is) ez idő alatt, rengeteg emlék fűz hozzá. Ha bárki megkérdezné, hogy megbántam-e már hogy megvettem ezt az autót, egyértelműen nem a válaszom. Nagyon hozzá nőtt a szívemhez és habár tény, hogy hobbiautó, nem tudom minden nap használni, nem lenne rossz egy hétköznap-barátibb valami, nem leszek hülye...örülök, boldog vagyok, ünneplek.
És ma (azaz, 5 napja):
Azóta 4 év telt el.
Az átvétel napja:
Azóta...izé, már a kereskedés is megszűnt.
Nem mondanám, hogy ez sok idő, nyilván vannak itt tagok, akiknek sokkal régebb óta is megvan az autója. A fura az, hogy azóta milyen gyorsan eltelt ez a 4 év. Pedig rengeteg minden történt (az autóval is) ez idő alatt, rengeteg emlék fűz hozzá. Ha bárki megkérdezné, hogy megbántam-e már hogy megvettem ezt az autót, egyértelműen nem a válaszom. Nagyon hozzá nőtt a szívemhez és habár tény, hogy hobbiautó, nem tudom minden nap használni, nem lenne rossz egy hétköznap-barátibb valami, nem leszek hülye...örülök, boldog vagyok, ünneplek.
És ma (azaz, 5 napja):
- somi
- Városi versenyző
Nekünk a 6. évfordulónk lesz mostanában.
Nekem holnap lesz a 6. Minden szempontból jo választás volt átlépni a Camaros táborból a Mustangosba.
A fórum közösségünk a hab tortán!
A fórum közösségünk a hab tortán!
Boldogat!
- John Deere
- Kényelmesen krúzoló
Boldog Születésnapot Junior!
- John Deere
- Kényelmesen krúzoló
Kess, Isten éltessen még sokáig!