El kezekkel! matrica
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
El kezekkel! matrica
2001 mustang 3.8
- John Deere
- Kényelmesen krúzoló
Re: csucsu - Mustang 3.8 2001
Oké! Privátba elküldöm a telefonszámom, és megbeszéljük!!
Tomi!! Nyitnál neki egy topikot? Köszönöm!!
2001 mustang 3.8
- John Deere
- Kényelmesen krúzoló
Re: csucsu - Mustang 3.8 2001
Tőlem privátban is megbeszélhetjük. Viszont ha személyesen kell átvenni, július 31-nél hamarabb nem fogok Budapesten járni.csucsu írta:Oké! Privátba elküldöm a telefonszámom, és megbeszéljük!!
Re: El kezekkel! matrica
Annyi változás van, hogy az értékesítőnek (Camaro407) elárulható az email címe!
feco.camaro@chello.hu
Nála lehet vásárolni!!
feco.camaro@chello.hu
Nála lehet vásárolni!!
2001 mustang 3.8
Re: El kezekkel! matrica
Én is szeretném megköszönni a lehetőséget.Örülök,hogy tetszik,Tatabánya lassan tele lesz matricázva.
Nem csak autóra,öltözőszekrény,sörrel teli hűtőláda,postaláda,szerszámos láda...autóra inkább a belsőt ajánlom,de ha csak egy-egy talira ragasztanád fel,akkor elég a külső is.Ne kiméljetek,mail címem alatt rendelhető. Köszi
Néhány kép itt: https://picasaweb.google.com/camaro407/ ... mqmWrsq5YQ#" onclick="window.open(this.href);return false;
(Aki visszaküld nekem képet a felragasztott matricáról,azt ide fogom feltölteni.)
feco.camaro@chello.hu
Nem csak autóra,öltözőszekrény,sörrel teli hűtőláda,postaláda,szerszámos láda...autóra inkább a belsőt ajánlom,de ha csak egy-egy talira ragasztanád fel,akkor elég a külső is.Ne kiméljetek,mail címem alatt rendelhető. Köszi
Néhány kép itt: https://picasaweb.google.com/camaro407/ ... mqmWrsq5YQ#" onclick="window.open(this.href);return false;
(Aki visszaküld nekem képet a felragasztott matricáról,azt ide fogom feltölteni.)
feco.camaro@chello.hu