Többen kéritek, hogy készíttessek. Beszéljük meg, hogy ki mit ért alatta.
Nekem a következők jutnak eszembe:
1. Ford Cruising felírat, fehér Ford, piros Cruising, háttér nélkül. Betű magasság mondjuk legyen 8 cm
2. Ford Cruising felírat, fekete Ford, piros Cruising, háttér nélkül. Betű magasság mondjuk legyen 8 cm
3. Ford Cruising felírat, fehér Ford, piros Cruising, fekete háttérrel, esetleg lyukacsosan. Csík magasság mondjuk legyen 8 cm (betű kb 6 cm), csík szélessége legyen kb 140 cm, hogy minden autóra elég nagy legyen
Van más ötletetek?
- az biztos, hogy elsőre csak egyfélét tudunk készíttetni. Szerintem a hátteres drágább kell, hogy legyen.
- tudtommal tilos a szélvédőre csíkot ragasztani, nagy valószínüséggel leszedetik. Persze alternatíva lehet a hátsó ablak, ott szerintem nem tiltott.
Szélvédő matrica - milyen legyen?
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
Re: Szélvédő matrica - milyen legyen?
Nekem a 2. Opcio tetszik.
Csikot szabad elore, de csak olyan vastagon amekkorát a napellenző is kitakarna.
Én a hátsó ablakomra tenném.
Viszont, első szélvédőn tükrözve? Hogyha benéznek a tükörbe, el tudják olvasni. Mint a "TŰZOLTÓSÁG".
Csikot szabad elore, de csak olyan vastagon amekkorát a napellenző is kitakarna.
Én a hátsó ablakomra tenném.
Viszont, első szélvédőn tükrözve? Hogyha benéznek a tükörbe, el tudják olvasni. Mint a "TŰZOLTÓSÁG".
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Szerintem nekünk a találkozókon is fontos, hogy olvasható legyen...HDave írta:Viszont, első szélvédőn tükrözve? Hogyha benéznek a tükörbe, el tudják olvasni. Mint a "TŰZOLTÓSÁG".
Én az 1. verzióra szavazok, és az olvasható írással, bár én eleve hátsó szélvédőre szeretném. Az rendesen olvashatóság azért fontos, mert a közlekedők java része úgyis csak a hátsó szélvédőt látja
just an old Ford...