Mad Max Interceptor
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
- kaRdoSmuki
- Úrvezető
ssssiiiiiiiiii, ez jó lehet, ráadásul tuti nem fogsz ebben az autóban mobilozni..
A motorháztetőt szebben is eldolgozhatták volna...
A motorháztetőt szebben is eldolgozhatták volna...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára LeMans67 2008.02.14 8:56-kor.
- kaRdoSmuki
- Úrvezető
StangMan írta:tucc mindent
kaRdoSmuki írta:Jah, a komplett nyílást meg úgy alakították ki, hogy erősen leb@szták a géptetőt, mi?
Nézzétek meg, hogy mennyi hely van a reaktorfedél és a szíj között!
Nem hiszem, hogy betudnék tenni egy fűszálat. Ti sem szívesen tennétek be a tökötöket hiába fér be, mert ha elindul a kompresszor csúnyán megcibálhatja a végét.
Na én így értettem, hogy alakítja a géptetőt.
- kaRdoSmuki
- Úrvezető
jah, mostmár értem... Bandit nézegeti nézegeti, és gondol egyet, hogy kemény csávók beteszik a töküket... és csak után amérte fel a helyzetet... fogott egy mikrométert, mert látta,, hogy pici a hely, de hogy ennyire, ő sem gondolta volna... így aztán inkább nem dugta be...Bandit írta:Ti sem szívesen tennétek be a tökötöket hiába fér be
nem Ban dit, nekünk ez az eszünkbe sem jutott...
-= '87 Ford Mustang GT =-
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
állítólag lenyomták vele a Birodalmat :sziapici:
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
állítólag lenyomták vele a Birodalmat :sziapici:
- kaRdoSmuki
- Úrvezető
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
AUTOart kiadta 1:18-asban
MAD MAX THE ROAD WARRIOR INTERCEPTOR
További képek itt.
Persze az igazi rajongó nem elégszik meg ennyivel és diorámát épít.
Forrás: Hemmings Auto Blogs
MAD MAX THE ROAD WARRIOR INTERCEPTOR
További képek itt.
Persze az igazi rajongó nem elégszik meg ennyivel és diorámát épít.
Forrás: Hemmings Auto Blogs
Az első részben nagyon jól nézett ki, aztán elszúrták szerintem, a késöbbiekben már teljesen más a film hangulata, ami szintén tetszik, de jobb lett volna, ha az első stílusában csinálták volna a folytatásttrafo2000 írta:A dioráma szép,de azért nekem az autó új állapotában tetszik,így leélten már nem annyira...
Első rész jó volt teljesen,a többit nem kellett volna leforgatni.A másodikat csak a járgányok meg a figurák miatt érdemes nézni.LeMans67 írta:Az első részben nagyon jól nézett ki, aztán elszúrták szerintem, a késöbbiekben már teljesen más a film hangulata, ami szintén tetszik, de jobb lett volna, ha az első stílusában csinálták volna a folytatásttrafo2000 írta:A dioráma szép,de azért nekem az autó új állapotában tetszik,így leélten már nem annyira...