Szerintem senki nem haragszik meg, ha ezt megírod.oszi írta:Valahogy úgy kéne csinálni , hogy ne értsék félre az itten nem a reklám helye
Festmények, grafikák, fotók
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
- John Deere
- Kényelmesen krúzoló
Re: Festmények, fotók
- somi
- Városi versenyző
Azannya Ez gyönyörű.
- John Deere
- Kényelmesen krúzoló
Az. Nagyon szép munka.
Vannak sokan mások is akik ezt csinálják , de én őt ismerem . Egy motoros rendezvény kereteiben megtartott licitáláson vettem egy képet amit a Tomi csinált , egy sárban keresztben driftelő szivar formályú 36 os autóról . Amikor büszkén szorongatva jöttem vele ki a sátorból , odaszólt valaki , " az nem is airbrush , csak zsírkréta rajz " , azt válaszoltam : na és , ha qurvajól néz ki ? Amúgy bármit megcsinál amit kérnek tőle . Tavaly karácsonyra egy csillagok háborúja hódoló barátomnak , egy a távolba elgondolkodó Jodát fújt nekem , azóta is a nappaliuk fődísze . Most csinált nekem egy 71 es Nova látványtervet , kicsit brutál lett . ÜDV
OSZI
TALÁLTAM MÁSIK FORDOT , AMIT CSINÁLTAM VOLNA, HA KATEGÓRIÁS .
( ha erre ránagyítasz , látod szellemvonallal az eredetit . )
( ha erre ránagyítasz , látod szellemvonallal az eredetit . )
OSZI
Panel truck... bazi jól néz ki!
-= '87 Ford Mustang GT =-
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
állítólag lenyomták vele a Birodalmat :sziapici:
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
állítólag lenyomták vele a Birodalmat :sziapici:
Az itthon nem létező Pick-up ,Truck , közismertség - szeretet , hiányában így , evvel a rajzzal csináltam kedvet a Rozsárnál lévő PANEL - hez . De sajnos a hirdetésbéli képen oly fotogén Ford , a valóságban meglátva illúzióromboló látvány volt . Igaz avval bíztattak hogy lehet hozzá minden elemet kapni . Hát ehhez mondjuk az összes elem kellett volna újba... Így ezt a nem fordot vettük meg helyette .
OSZI
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Kiderült, hogy a fenti képek erős utánérzetei Dean Walton munkáinak.
Link: http://shop.mrshabba.com/collections/types?q=Cars
Link: http://shop.mrshabba.com/collections/types?q=Cars