Modellautók
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
fasza
És ki a tesó? Ismerjük? Jófej?
Különben meg tuti azért adta, mert kéziváltós... ő meg már öreg a rendes autókhoz
És ki a tesó? Ismerjük? Jófej?
Különben meg tuti azért adta, mert kéziváltós... ő meg már öreg a rendes autókhoz
-= '87 Ford Mustang GT =-
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
állítólag lenyomták vele a Birodalmat :sziapici:
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
Re: Modellautók
Ez jól néz ki!
-= '87 Ford Mustang GT =-
Re: Modellautók
Nincs fényképem róla , (ha lenne se tudnám feltölteni ) de a fantáziátokban bízva , elmesélem .: a bordó-fekete 69 est , 2 éve , karácsonyra adtam át . Zoli kapta magától . Régóta készült , a fényezőtől NOVEMBER elején hoztam el . Meglátta , a kasznit tolókereten , berosált tőle . Várta nagyon . A felesége Móni biztosra vette , nem leszek készen vele bő másfél hónap alatt , hát rendelt 1 modellt , hogy " C " - tervként , betehesse a fa alá . Ám a modell bordó volt. Ekkor kihozta , fényeztessem át bordó-feketére . Kimaszkolásilag a hajszál vékony krómcsíkok ??? Mike Tomi is modell-buzi , megcsinálta !!! ( aztán a fa alá bekerült , míg az 1:1 es nagyobbacska meg a garázsba . ) ÜDV ( AUTOMOBLOX - mekkora királyság , a kocsi színű gumi !!!! )
OSZI