Minek a fordos cuccokkal foglalkozni?
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
A "Kincsek" alfórum a tengerentúli Ford rajongoknak, illetve ismerőseiknek ad tippet, hogy a rajongást az autón kívül hogyan lehet kimutatni, illetve mit lehet ajándékozni egy ilyen örültnek. Ebbe a körbe az illatok is beleillenek.StangMan írta:Asszem ez a topic pont nem kellett volna
(És neked sem kell minden topikot olvasnod. )
vili, asszem az a bajom, hogy a mániákus rajongás távol áll tőlem...
na megyek és le is szedem a Britney Spears posztereimet a falról
na megyek és le is szedem a Britney Spears posztereimet a falról
-= '87 Ford Mustang GT =-
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
állítólag lenyomták vele a Birodalmat :sziapici:
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Azt gondolom, hogy máshol éljük ki inkább. pl itt a fórummal.StangMan írta:vili, asszem az a bajom, hogy a mániákus rajongás távol áll tőlem...
Mondjuk azt mindenki maga dönti el, hogy milyen mértékig kellenek neki kegytárgyak. A kinti mustangosok nagy részének van mustangos dzsekije, itthon még egyet sem láttam...
... meg órája, meg további gagyi "szarok", már elnézést... én minőség párti vagyok, és az ilyen "merchandise" az esetek 85%-ban gagyi alapra készül, hogy minden hülye megvehesse... evvan...
ezért nincs még semmilyen Mustang "kegytárgyam"
ezért nincs még semmilyen Mustang "kegytárgyam"
-= '87 Ford Mustang GT =-