Meglepődnék, ha ez a 435 lovas gép lenne. A kereskedő technikai részletekkel nem terheli az érdeklődőt.

Moderátorok: TomiTomi, StangMan
Ezt olvastam én is. Az árát itt is megkérik (55e $). Szal én is kiváncsi lennék, hogy mivel támasztanák alá, hogy a filmből való a verda.StangMan írta:állitólag Movie Mike az egyik épített autóját 50e dollárért adta el... 'szal kiváncsi lennék a dokumentációra, ami azt bizonyissa, hogy ez a filmes autók egyike...
Egy kanadai srác (Dave) kapott a nejétől egy szép Starsky és Hutch replikát a 40. szülinapjára.StangMan írta:Van még egy igazi gonosz Gyilkos Piros Paradicsomom az érdeklődők számára...
Jim Williams 76os Starsky és Hutch Gran Torino replikája, a Killer Red Tomato.... ami asszem az összes zödlségest és vegetáriánust felfalja az úton....![]()
Jimnek egy kis segítségre van szüksége. A Drag Times szavazásán még "csak" a 3. helyen van egy Vette és egy Viper mögött. Ha neked is tetszik ez a gép, akkor támogasd meg a szavazatoddal itt. (A "Vote Now" gombra kell nyomni és az ábrából a mezőbe be kell másolni a kódot.)StangMan írta:Van még egy igazi gonosz Gyilkos Piros Paradicsomom az érdeklődők számára...
Jim Williams 76os Starsky és Hutch Gran Torino replikája, a Killer Red Tomato.... ami asszem az összes zödlségest és vegetáriánust felfalja az úton....![]()