2015ös Mustang és ráncfelvarrások
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Re: Milyen lesz az új Mustang generáció?
Nincs ebben semmi meglepő, szerintem.
- John Deere
- Kényelmesen krúzoló
Meglepni nem lep meg, csak kissé óvatosan kezelem ezt az EU-sított dolgot.TomiTomi írta:Nincs ebben semmi meglepő, szerintem.

Lehet hülyeség, de az only US és környéke kijelentés a mustangra, vagy bármely autóra számomra egy külön dolognak számít. Vagy ilyesmi. Nehezen tudom megfogalmazni. Áh, simán hülye vagyok.
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Európában sok helyen a nagy motor nagy adót jelent. Érthető, hogy Ford alkalmazkodik hozzá.
Háát...ha jól olvastam,akkor az új 4 Cylinderes EcoBoost-os Mustang is ~300Le lesz.Szvsz nem lesz sokkal kevesebb az adója.TomiTomi írta:Európában sok helyen a nagy motor nagy adót jelent. Érthető, hogy Ford alkalmazkodik hozzá.

http://www.autoguide.com/auto-news/2012 ... inder.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- John Deere
- Kényelmesen krúzoló
Kivéve, ha ccm-ben nézzük. Mondjuk átiratásnál.Junior írta:
Háát...ha jól olvastam,akkor az új 4 Cylinderes EcoBoost-os Mustang is ~300Le lesz.Szvsz nem lesz sokkal kevesebb az adója.

Szerintem, ebben a kategóriában már nem azért fog valaki 4 hengerest venni, mert kevesebb az adója (ami a teljesítmény miatt nem kevesebb). Amúgy, ez a downsizing, kisebb motor turbóval jópofa dolog, de ha kicsit is elkezdi sportosan vezetni a gazdája, akkor nem fog kevesebbet fogyasztani, sőt. Ez arra jó, hogy a szabvány mérési viszonyok között (folyamatosan 90-el, szélcsendes úton) kellően jó értékeket lehessen a katalógusba írni. Illetve arra is, hogy aki egy V8astól eltérő karakterisztikájú motort szeretne (nem folyamatosan tol, hanem amikor megjön a turbónyomás jön a hátbavágás szerű gyorsulás)
Rákerestem és ezt találtam.Ez az idei díjkalkulátor.Eszerint a kw-ra fizeted az átiratást,nem a ccm-re.Illetve a zk díját határozza meg a ccm.(Én sem tudtam...)John Deere írta:Kivéve, ha ccm-ben nézzük. Mondjuk átiratásnál.Junior írta:
Háát...ha jól olvastam,akkor az új 4 Cylinderes EcoBoost-os Mustang is ~300Le lesz.Szvsz nem lesz sokkal kevesebb az adója.
Mindenképp érdekes és újdonság lesz ez a typus,de talán lesz rá kereslet és ha egy jó formát hoznak,akkor szerintem ismét sikeres lehet az USA-ban ill. az EU-ban is(mint a 05ös modell)
http://kalkulatorlap.hu/atirasi_koltseg ... _2013.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Mondjuk azt írták az amerikaiak, hogy marad a V6os az alapmotor. Feláras lesz az Ecoboost I4 és éppen ezért arra számítanak, hogy erősebb lesz a V6osnál. Így 310+ LE várható. Csúcsmotor marad a Coyote V8.
Arrol lattatok hirt,hogy lesz-e Shelby belole?
Ha kisebb,konyebb lesz mint a mostani egy kompresszoros Coyote motorral szupersportkocsis gyorsulasra lehet majd kepes
Ha kisebb,konyebb lesz mint a mostani egy kompresszoros Coyote motorral szupersportkocsis gyorsulasra lehet majd kepes
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Tuti lesz. Esetleg nem rögtön az első évtől.
- Silver Ghia
- Kényelmesen krúzoló
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Aligha tarthatnak itt. 
Fastback klassz lenne...

Fastback klassz lenne...
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Még pár kép itt is: http://www.stangtv.com/news/are-these-c ... d-mustang/
És a cikk szerint Ford azt állítja, hogy ezeknek semmi közük az új Mustanghoz...
És a cikk szerint Ford azt állítja, hogy ezeknek semmi közük az új Mustanghoz...