2015ös Mustang és ráncfelvarrások
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Re: Milyen lesz az új Mustang generáció?
Az a pletyka járja, hogy a 2015ös Mustang 90-130 kg-mal nehezebb lesz mint a 2014es. Hivatalos adat még nincs, de Steeda már kapott előszériás modelleket tuning cuccok készítéséhez, és onnan szivárgott ki ez az információ.
Forrás: Autoblog
Remélhetőleg teljesítményben kompenzálták ezt. Eléggé ciki lenne ha lassabb lenne az előző 5.0-es modellektől. Akkor ócsárolnám még csak igazán Így is nehezemre esik nem fikázni nagyon ebben a topikban ha néha néha benézekTomiTomi írta:Az a pletyka járja, hogy a 2015ös Mustang 90-130 kg-mal nehezebb lesz mint a 2014es. Hivatalos adat még nincs, de Steeda már kapott előszériás modelleket tuning cuccok készítéséhez, és onnan szivárgott ki ez az információ.
- 1972 Chevy Nova 6.0
Azért ez érdekes, minden gyártó csökkenti mindenhol a tömeget (VÉGRE), erre ők növelik...
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Ez még pletyka. És felszerelés kérdése is.
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Így kell tévinformációkat hinteni:
TC: Túlsúlyos lesz az új Mustang?
V6, kézi váltóval: 1575 kg
V8 kabrió automatával: 1706 kg
Forrás: Ford.com
1706 kiló tényleg megközelíti a két tonnát...
TC: Túlsúlyos lesz az új Mustang?
Tények:A leköszönő Mustang sem épp könnyű, a legegyszerűbb változat is 1,7 tonnát nyom üresen. Így a következő generáció, amely egyébként független hátsó futóműve miatt sokkal kedvezőbb menettulajdonságokkal kecsegtet, alaphangon akár az 1,8 tonnát is elérheti, kabrióként, V8-as motorral pedig simán megközelítheti a két tonnát.
V6, kézi váltóval: 1575 kg
V8 kabrió automatával: 1706 kg
Forrás: Ford.com
1706 kiló tényleg megközelíti a két tonnát...
Élőben sokkal jobban néz ki, mint képeken. Megkockáztatom, van olyan szép, mint a mostani, csak modernebb a forma. Széles, lapos, hoszzú az orra, szóval, tényleg igazi telitalálat. Vannak autók, amik nem mutatnak jól fotón.
Nem vitatom, hozza a mai kor modern formáit. Nincs is vele semmi bajom, csak annyi hogy Mustang embléma került rá...GTPeti írta:Élőben sokkal jobban néz ki, mint képeken. Megkockáztatom, van olyan szép, mint a mostani, csak modernebb a forma. Széles, lapos, hoszzú az orra, szóval, tényleg igazi telitalálat. Vannak autók, amik nem mutatnak jól fotón.
- 1972 Chevy Nova 6.0
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Azért sok Mustang jellemzőt is tartalmaz.
Persze, végülis ez előző évjárat jegyeit magán viseli. De nem sikerült jól ez a ráncfelvarrás, gömbölyödtek a formák ami nem tett jót neki. Egy Mustang ne legyen már összemosható se európai se japán tojásokkal szerintem. Finomodtak a vonásai... és akkor még egyszer, egy Mustang mutassa már azt hogy tökös, mutassa már ránézésre hogy tombol benne a nyers erő, ne egy ilyen Koncsíta Kolbász szakállas buzeráncs képe lebegjen előttem akárhányszor ránézek. Lehetnek akármilyen szuper cuccok benne vagy alatta, a kinézetét azzal nem tudják jóvá tenni számomra.TomiTomi írta:Azért sok Mustang jellemzőt is tartalmaz.
Sajnálom tényleg hogy nagyon nem értek egyet Veletek ezzel a kocsival kapcsolatban. De összeveszni ezen nem fogunk. Dícsérjétek, én meg mindíg majd picit szurkálódok
- 1972 Chevy Nova 6.0
Klassz! Már konfiguráltam is egy cabriot. Mindennel együtt olcsóbb lenne a GT cabrio mint nálunk egy új Passat
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Csak mire ideér, sajna ez már nem igaz...
Én is konfiguráltam egy EcoBoost és egy V8 kupét... Még azért szerintem nem egyértelmű, hogy milyen felszerelés van a kocsikban.
Én is konfiguráltam egy EcoBoost és egy V8 kupét... Még azért szerintem nem egyértelmű, hogy milyen felszerelés van a kocsikban.
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Időközben kiderült, hogy tényleg pletyka volt. Az új Mustang 100 fontnál (45 kg) kevesebbel lesz nehezebb a réginél.TomiTomi írta:Az a pletyka járja, hogy a 2015ös Mustang 90-130 kg-mal nehezebb lesz mint a 2014es. Hivatalos adat még nincs, de Steeda már kapott előszériás modelleket tuning cuccok készítéséhez, és onnan szivárgott ki ez az információ.
Szubjektív cikk az új Mustangrol, de egyet lehet vele érteni
http://www.torquenews.com/106/three-rea ... rd-mustang" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.torquenews.com/106/three-rea ... rd-mustang" onclick="window.open(this.href);return false;