Hello.
Kérdés a következő:
A választható track módok között mik a lényeges különbségek? ( wet/snow - normal - sport+ - race ).
Olvasgattam usa forumokon de egyértelműen nem tudtam kihámozni .
Okés..gondolom ESP-állítja.. továbbá a kormányszervót,
Meg mintha a gázadás reakcióját. De az érdekelne -akár modokra lebontva, részletezve hogy mikor mibe avatkozik be mikor mit enged és mennyi erővel és nyomatékkal enged gazdálkodni?
Minden infót előre is köszi!
Autó: 2016 Ford Mustang GT. 5.0 V8.
Driving mode-ok
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Re: Driving mode-ok
Szia,
nem hiszem, hogy ilyen mélységig publikálnák. Abban sem vagyok biztos, hogy nem változik a gyártás alatt. De a lényeget elmondja a videójuk:
https://owner.ford.com/how-tos/vehicle- ... modes.html
- normál
- sport+ -> direktebb gázpedál és kormányzás, gyorsabban vált az automata
- track -> sport+ még fokozva csökkentett ESPvel, utcára nem ajánlott
- snow/wet -> nem részletezi, de gondolom nyugodtabb gázpedált, kormányzást hoz és hamar felváltó automatát. Szerintem az egyest (kettest?) is simán kihagyhatják
nem hiszem, hogy ilyen mélységig publikálnák. Abban sem vagyok biztos, hogy nem változik a gyártás alatt. De a lényeget elmondja a videójuk:
https://owner.ford.com/how-tos/vehicle- ... modes.html
- normál
- sport+ -> direktebb gázpedál és kormányzás, gyorsabban vált az automata
- track -> sport+ még fokozva csökkentett ESPvel, utcára nem ajánlott
- snow/wet -> nem részletezi, de gondolom nyugodtabb gázpedált, kormányzást hoz és hamar felváltó automatát. Szerintem az egyest (kettest?) is simán kihagyhatják
Köszi!
igen.. ilyesmi változásokat észleltem én is.
Wet/ Snow -ban egyértelműen "lomhább" a gázpedál, ezt kiérezni hamar.
Sport3 módban pedig, igen, sokkal könnyebb kipörgetni a kerekeket..és érzésre is érzékenyebb a gázpedál reakciója.
Race ( "bukósisak" ) módban..igazából még nem nyúztam. Utcán nem is érdemes szerintem ezt a modot használni.
igen.. ilyesmi változásokat észleltem én is.
Wet/ Snow -ban egyértelműen "lomhább" a gázpedál, ezt kiérezni hamar.
Sport3 módban pedig, igen, sokkal könnyebb kipörgetni a kerekeket..és érzésre is érzékenyebb a gázpedál reakciója.
Race ( "bukósisak" ) módban..igazából még nem nyúztam. Utcán nem is érdemes szerintem ezt a modot használni.
Hello,
a módok a kormányra nincsenek hatással, arra van a kormány mód váltó (normál, sport komfort)... jelentsen ez bármit is.
a módok a kormányra nincsenek hatással, arra van a kormány mód váltó (normál, sport komfort)... jelentsen ez bármit is.
Ja3M
(S550 Coyote)
(S550 Coyote)