Super Snake nekem tetszik. A 2. oldalon lévő piros GT350 szintén. pedig én ezt a formát már nem annyira kedvelem, de nagyon jól eltalált a forma és a szín kombinációja!

Moderátorok: TomiTomi, StangMan
Az elöző két éve volt és akkor a szervező Mustang Club of Switzerland (MCS) a 30 éves fennállását ünnepelte ezzel, meg előkészítette a talajt, hogy nyissanak az ujabb modellek felé. (Csak idéntől lépheznek be 73as évjáratnál fiatalabb autók.) Akkor zuhogott az eső és új voltam ebben a közegben, így semmi kivetni valót nem találtam benne. Most már jobban ismerem a viszonyokat, ma Svájcban 4 szervezet tömöríti a Mustangosokat. Nekem egy picit olyan benyomásom volt, mintha a vendégeget a faszékekre ültették volna, a házi gazdák pedig a fotelekben terpeszkedtek.MrMach1 írta:Na ez igen jó lehetett!!![]()
A tavaji szervezése is ilyen gyenge volt, vagy az inkább csak egy spontán összeröffenés volt?
Arról a ford-klubos fórumon írtál. Ugye?
Ez a cruising megint olyan "igénytelen" úton zajlott, mint a legutóbbi?
Ez így van. Rákérdeztem a svájci fórumban, hogy tudnak-e még képet róla. Az első válasz egy kérdés volt, hogy mi az az ASC...StangMan írta:Én is végignéztem... ebből is látni, hogy a svájci mustangosok nem tudják mik az igazi különlgességek...![]()