Császári villámtréfa és záróbuli, 2009.09.26. szombat
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
Császári villámtréfa és záróbuli, 2009.09.26. szombat
Nah kedves egybesűltek... Minden komolyabb szervezgetés nélkül dobom fel ezt a szösszenetet...
Alien komával duimáltunk arról, hogy le kéne csúszni Császárra, Henryx farmjára dumálni és kajolni egy jót... és most rácsekkoltam, mire kiderült, hogy 26-án van a záróbuli... szóval módosítottam a Tomival egyeztetett 27.-ét 26.-ra (szoooriii, de próbáljuk meg ezt, elég jók szoktak lenni a bulik).
Szóval én úgy tervezem, hogy oda néznénk le... Jó lenne.
Ha nagy az ellenkezés, akkó vasárnap, de a terv szombat....
Nah... ha valaki, az szójjon...
Alien komával duimáltunk arról, hogy le kéne csúszni Császárra, Henryx farmjára dumálni és kajolni egy jót... és most rácsekkoltam, mire kiderült, hogy 26-án van a záróbuli... szóval módosítottam a Tomival egyeztetett 27.-ét 26.-ra (szoooriii, de próbáljuk meg ezt, elég jók szoktak lenni a bulik).
Szóval én úgy tervezem, hogy oda néznénk le... Jó lenne.
Ha nagy az ellenkezés, akkó vasárnap, de a terv szombat....
Nah... ha valaki, az szójjon...
-= '87 Ford Mustang GT =-
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
állítólag lenyomták vele a Birodalmat :sziapici:
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
állítólag lenyomták vele a Birodalmat :sziapici:
- papamacicica
- Úrvezető
- papamacicica
- Úrvezető
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Voltunk. Stang egy ismerősével, én meg a nagy fiammal. Évadzáróbulijuk volt, így viszonylag sokan voltak ott.
Hangulata még mindig van a helynek. De a részletek azért nem tökéletesek. Fél ötkor alig egy-két féle kajájuk volt. Utána palacsinta evő versenyt akartak rendezni 4 résztvevővel. S nem volt hozzá elég palacsinta...
A fiammal viszonylag hamar eljöttünk, Stangék még maradtak koncertet hallgatni.
Hangulata még mindig van a helynek. De a részletek azért nem tökéletesek. Fél ötkor alig egy-két féle kajájuk volt. Utána palacsinta evő versenyt akartak rendezni 4 résztvevővel. S nem volt hozzá elég palacsinta...
A fiammal viszonylag hamar eljöttünk, Stangék még maradtak koncertet hallgatni.
- papamacicica
- Úrvezető