Mi van má megin' ?TomiTomi írta:Én is vele. Örvendek.
Lurdy-Meet: Minden csütörtökön a Lurdy hátsó parkolójában
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
ezt nem mondod bakker... nem hiszem elatyka írta:Ssajnos ma nem tudok menni...viszont legalább rádőlt a haverom kapuja a póni hátuljára és összeb.szta a fényezést...csak hogy mára is jusson valami jó.
-= '87 Ford Mustang GT =-
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
állítólag lenyomták vele a Birodalmat :sziapici:
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
állítólag lenyomták vele a Birodalmat :sziapici:
- atyka
- Úrvezető
- Kapcsolat:
Szóval, hogy ne legyek off, nem megyek és
az történt, hogy átmentem a tolókapun és megálltam. Kapu mögöttem bezárult. Amikor pedig indultam volna haza/el/világgá/ki onnan, akkor a tolókapu nyílás közben kilépett a sínből, nekidőlt a kocsim hátuljának és még ment vagy tíz centit. Jó nehéz vasszerkezet, letépte egy darabon a fényezést meg felrepedt egy darabon, remélem, csak a festéken van repedés, a lökösön nincs, de
a következőn igyekszem ott lenni, üdv mindenkinek!
az történt, hogy átmentem a tolókapun és megálltam. Kapu mögöttem bezárult. Amikor pedig indultam volna haza/el/világgá/ki onnan, akkor a tolókapu nyílás közben kilépett a sínből, nekidőlt a kocsim hátuljának és még ment vagy tíz centit. Jó nehéz vasszerkezet, letépte egy darabon a fényezést meg felrepedt egy darabon, remélem, csak a festéken van repedés, a lökösön nincs, de
a következőn igyekszem ott lenni, üdv mindenkinek!
Ford Mustang Convertible Custom, 2005