4. Szlovák Mustang Találkozó, Trencin, SK, 2011.07.30
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Re: 4. Szlovák Mustang Találkozó, Trencin, SK, 2011.07.30
Találkozó
Helye: McDonalds parkolója az M1-M7 kivezetője mellett
Térkép: itt
Ideje: 2011.07.30 8:00h
Itt megvásárolható a magyar és a szlovák pályamatrica.
Résztvevők
Oszi (Mustang Mach I, 1973)
TomiTomi (Gran Torino S&H, 1975)
GTPeti (Mustang Convertible, 1995)
Coupe69 (Mustang Coupe, 1969)
Sz. Laci (Mustang Coupe, 1965)
Attila (Mustang Convertible, 1967)
Azati Vagyok (Mustang Convertible, 2007)
Zsozsó (Mustang Convertible, 1979-87)
r.chris (Mustang GT Cervini, 2008)
Totyik Zoli (Mustang Coupe, 1966)
Helye: McDonalds parkolója az M1-M7 kivezetője mellett
Térkép: itt
Ideje: 2011.07.30 8:00h
Itt megvásárolható a magyar és a szlovák pályamatrica.
Résztvevők
Oszi (Mustang Mach I, 1973)
TomiTomi (Gran Torino S&H, 1975)
GTPeti (Mustang Convertible, 1995)
Coupe69 (Mustang Coupe, 1969)
Sz. Laci (Mustang Coupe, 1965)
Attila (Mustang Convertible, 1967)
Azati Vagyok (Mustang Convertible, 2007)
Zsozsó (Mustang Convertible, 1979-87)
r.chris (Mustang GT Cervini, 2008)
Totyik Zoli (Mustang Coupe, 1966)
- r.chris
- Úrvezető
- Kapcsolat:
sokat járok arra örülök,hogy személyesen is találkozunkAzati Vagyok írta: Teged sokszor lattalak mar mikloson. Parszor integettunk is egymasnak mikor a mustanggal voltam es te is
- Zsozsó
- Kényelmesen krúzoló
GTPeti írta:Szombatra jó idő várható. Folytatódik az tendencia, hogy Mustang talin szépen süt a nap
Nem akarok károgni de tavaly az eső miatt nem indultam el, úgy látom ez idén sem lesz másként
Igen,jó idő lesz!
Viszont az indulasom kérdéses mert osszeszedtem egy kohogessel torokfajassal járó vírust de bízom a csodában:)
Viszont az indulasom kérdéses mert osszeszedtem egy kohogessel torokfajassal járó vírust de bízom a csodában:)
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Ha valakinek van Walkie-Talkie-ja, az hozzon.
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
A szervezőknél is rákérdeztem a szombati időjárásra. És napos, felhős, de csapadék mentes időt ígér a meteorológia.
Ja, és ha valakiben felmerült volna az a kérdés, hogy lehet-e a kinti benzinkutaknál hitelkártyával fizetni, arra is azt a választ kaptam, hogy gond nélkül.
Ja, és ha valakiben felmerült volna az a kérdés, hogy lehet-e a kinti benzinkutaknál hitelkártyával fizetni, arra is azt a választ kaptam, hogy gond nélkül.
Koszi a híreket!
Igyekszem mindenképp összeszedni magam holnapra
Igyekszem mindenképp összeszedni magam holnapra
- Azati Vagyok
- Úrvezető
Merre indulunk a mekitol?
"As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and begin to slide, please dear God protect my ride"
Sajnos a betegség erősebb volt pedig nagyon készültem.
Annak viszont örülök hogy szép időtől van!
Készítetsetek sok fotót!
Peti
Annak viszont örülök hogy szép időtől van!
Készítetsetek sok fotót!
Peti
- markoati
- Úrvezető
Na,titkban készültem a talira de gokartbajnokság volt itthon és beugrasztottak minket a csajommal melozni.Jó volt a tali?
Nah, elsőként írok róla
Megjöttünk. Maga a találkozó olyan volt, mint egy Ford Majális... a Mustang találkozó együtt volt vmi tuning találkozóval.
Szépen eeecsorogtunk, visszagyöttünk, dumátunk, fotóztunk... azt kell megállapítanom, hogy márcsak azért is megérte elmenni, hogy ledöbbenhessünk azon, hogy a szlovákoknál mennyire komoly az autóállomány.
Shelby GT500-ból volt 4db (nem, nem annak mondott), Shelby GT-ből is volt 2... khm... volt egy Ford GT, Shelby GT500KR, 2008 Bullitt GT, legújabb kasztnisból halom, TomiTomi-féléből tonna... SN95ből dzsillion... pár apróbb igénytelenség, de többnyire igényes szép autók.
65-69ig egy tonna... nagy számban (2-3 db) Shelby GT500, 2 Shelby GT350... 2-3 69 Mach 1, 1db 73 Mach 1... Viszont Foxból és Mustang II-ből csak pár kóbor darab.
Offokból jópár Caddy, Corvettek mint a szemét, új Camaro SS
Nemtom bazz, nekem leesett az arcom. Mi tényleg szánalmas szarok vagyunk hozzájuk képest.
r.chris autója egyedi volt, Tomi Torinója abszolút tipitapi, Oszi és Zoli autója így is lazán beválasztható lett volna a Top 10-be... szóval így nincs gond... de az összkép ránk nézve szánalmas.
... sajnos.
Hirtelen ennyi... most feldobok pár képet, azt majd jönnek.
Megjöttünk. Maga a találkozó olyan volt, mint egy Ford Majális... a Mustang találkozó együtt volt vmi tuning találkozóval.
Szépen eeecsorogtunk, visszagyöttünk, dumátunk, fotóztunk... azt kell megállapítanom, hogy márcsak azért is megérte elmenni, hogy ledöbbenhessünk azon, hogy a szlovákoknál mennyire komoly az autóállomány.
Shelby GT500-ból volt 4db (nem, nem annak mondott), Shelby GT-ből is volt 2... khm... volt egy Ford GT, Shelby GT500KR, 2008 Bullitt GT, legújabb kasztnisból halom, TomiTomi-féléből tonna... SN95ből dzsillion... pár apróbb igénytelenség, de többnyire igényes szép autók.
65-69ig egy tonna... nagy számban (2-3 db) Shelby GT500, 2 Shelby GT350... 2-3 69 Mach 1, 1db 73 Mach 1... Viszont Foxból és Mustang II-ből csak pár kóbor darab.
Offokból jópár Caddy, Corvettek mint a szemét, új Camaro SS
Nemtom bazz, nekem leesett az arcom. Mi tényleg szánalmas szarok vagyunk hozzájuk képest.
r.chris autója egyedi volt, Tomi Torinója abszolút tipitapi, Oszi és Zoli autója így is lazán beválasztható lett volna a Top 10-be... szóval így nincs gond... de az összkép ránk nézve szánalmas.
... sajnos.
Hirtelen ennyi... most feldobok pár képet, azt majd jönnek.
-= '87 Ford Mustang GT =-
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
állítólag lenyomták vele a Birodalmat :sziapici:
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
állítólag lenyomták vele a Birodalmat :sziapici: