Akkor minden rendben!TomiTomi írta: A fékbetétem ugrál elől és az kattog. A motornak most szép hangja van.
Végül az erődbe nem mentünk be, de a felvonulás látványos volt.
A német Mustangosok kitettek magukért, jókat gyorsultak és börnyöltek!
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
Akkor minden rendben!TomiTomi írta: A fékbetétem ugrál elől és az kattog. A motornak most szép hangja van.
300cvel a gyerek szetalazta magat.eloszor csak ment korbe erolkodve m nm tudta kikapcsolni az espt. Ami utana jott az pedig leirhatatlan.en azt hittem valami vicc de o ezt komolyan gondolta. 22es krom felnivel gumit egetni egy dieselben? Mire a turbo felporgott meg kellett allnia igy soha nm tortent semmi. En visitoztam ugy nevettem.markoati írta:Boo nyomattan a C-t a betonplaccon? Biztos megint gond lett neki a Chevy-vel.Azati Vagyok írta:Most ertem haza.szerintem nagyon jo volt.a mai nap fenypontja a "gumi egeto" 300c diesel volt. Regen lattam valakit ennyire megalazni magat
burnoczky komát meg legalább már személyesen is ismerem.TomiTomi kocsiját Láttam végre
Bocsi, el voltam foglalva az előzéssel...Azati Vagyok írta:Hazafele azert nm volt szep tole h az utepitesnel a kulso savban elozott meg:) integethet az ember:) vizilabdasnak neztek amikor derekig kiemelkedtem a kocsibol:)
GTPeti írta:a prolong valtoadalek betöltése után teljesen hibátlan a váltóm.
Igen,elég kevesen voltak.StangMan írta:GTPeti írta:a prolong valtoadalek betöltése után teljesen hibátlan a váltóm.
Amúgy tényleg kevesebben voltak Komáromban, mint szoktak lenni? ... nem, nem Komárom lakosságára gondolok