Hekkelt krúzing November 3.-án
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
szóval örülök, hogy megejtettük ezt a krúzt... nagyon jó volt, szép helyen voltunk, szép utakon autóztunk, a táv is ideális volt... !!!
Az idő pedig abszolút mega volt... meg is kaptam, hogy biztos azért késtünk, mert visszamentem a rövidnadrágomért
Sajnálom Bandit, hogy hazamentetek!!!
A hal extra jó volt
Másztunk hegyoldalba is
Remélem a következő hasonlóan jó lesz
Aki nem jött sajnálhatja!!
Az idő pedig abszolút mega volt... meg is kaptam, hogy biztos azért késtünk, mert visszamentem a rövidnadrágomért

Sajnálom Bandit, hogy hazamentetek!!!
A hal extra jó volt

Remélem a következő hasonlóan jó lesz

Aki nem jött sajnálhatja!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára StangMan 2007.11.04 16:30-kor.
-= '87 Ford Mustang GT =-
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
állítólag lenyomták vele a Birodalmat :sziapici:
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
na, hogy Tomi se szólhasson, feltettem néhány képet
Sőt, tanúbizonyságot is arra, hogy senkinek nem kellett éheznie
Sőőőőt, Tomi kétszer is evett... ezen többen elborzadtak... amikor meglátták szegény disznókondát amit levágtak ott helyben a Tomi kedvéért...
Azóta csak úgy hívjuk, a PUSZTÍTÓ... mindent megevett... durva volt... többen azóta is sírnak...

Sőt, tanúbizonyságot is arra, hogy senkinek nem kellett éheznie

Sőőőőt, Tomi kétszer is evett... ezen többen elborzadtak... amikor meglátták szegény disznókondát amit levágtak ott helyben a Tomi kedvéért...
Azóta csak úgy hívjuk, a PUSZTÍTÓ... mindent megevett... durva volt... többen azóta is sírnak...

-= '87 Ford Mustang GT =-
Csókolom tisztelt fórumozók!
Igen, szombaton megesett a nagy futam
. Az idő kitett magáért és gyönyörűen sütött a a nap. Jó hangulat, nagy társaság, bár mindig lehetne még nagyobb is...
(remélem a túrára nem jött kedves társak értik a célzást
)
Nagyon szép volt a táj, ez az ősz csodálatos. Jó volt látni a sok színben pompázó erdőt és gurulgatni az úton. Aztán Esztergom után valaki ráesett a gázra és onnantól mi vezettük Chromlóékat, akik a kinyomott, kátyus szűk úttal küzdöttek, mint mi is. A kamikáze kanyarba szembe jövök autós kicsit meredek volt, mert mi alapban egy sávszélesek vagyunk és nem nagyon tudtam menekülni, de a padka elbírt azért...
Banditék már nem bírták az éhezést és hazamentek, a többiek pedig 10 km-el késöbb megrohanták a halast. A hely nagyon szép! A hal állítólag nagyon finom, én csak egy picit ettem bele a párom adagjába, mert igazi, finom, levét fröcskölő kolbászt láttam és azonnal arra vetettem magam. Igen ekkor megtörtént ami még soha: Tomi kiette a büfét a készleteikből, a gyerkőcök csorgó nyállal lesték ahogy sorra tünnek el a halak a szájában
ehehehe (ezért még mit kapok)
Az étkezés után körbe jártuk a völgyben elterülő halas tavat, hát ha nem lesz terhes kinézetem a sok ételtől. Chromlo, hogy rontsa a gyerkőcöket, már bele is vetette magát a sekély vízbe, így én sem maradhattam ki és átmentem a kiálló beton lapokon. Ebből majdnem úszás lett, mivel az egyiki erősen mozgott...
Aztán eltünt a hegy mögött a nap és megjött a nyírkos hűs idő, így irány az autó. Egy szép, de elég rossz úton jutottunk vissza a már jól ismert 10-esre és vissza a Bazilika elé. Gyors nyakba ugrás és mindenki ment pihenni....
Igen, szombaton megesett a nagy futam

Nagyon szép volt a táj, ez az ősz csodálatos. Jó volt látni a sok színben pompázó erdőt és gurulgatni az úton. Aztán Esztergom után valaki ráesett a gázra és onnantól mi vezettük Chromlóékat, akik a kinyomott, kátyus szűk úttal küzdöttek, mint mi is. A kamikáze kanyarba szembe jövök autós kicsit meredek volt, mert mi alapban egy sávszélesek vagyunk és nem nagyon tudtam menekülni, de a padka elbírt azért...
Banditék már nem bírták az éhezést és hazamentek, a többiek pedig 10 km-el késöbb megrohanták a halast. A hely nagyon szép! A hal állítólag nagyon finom, én csak egy picit ettem bele a párom adagjába, mert igazi, finom, levét fröcskölő kolbászt láttam és azonnal arra vetettem magam. Igen ekkor megtörtént ami még soha: Tomi kiette a büfét a készleteikből, a gyerkőcök csorgó nyállal lesték ahogy sorra tünnek el a halak a szájában

Az étkezés után körbe jártuk a völgyben elterülő halas tavat, hát ha nem lesz terhes kinézetem a sok ételtől. Chromlo, hogy rontsa a gyerkőcöket, már bele is vetette magát a sekély vízbe, így én sem maradhattam ki és átmentem a kiálló beton lapokon. Ebből majdnem úszás lett, mivel az egyiki erősen mozgott...

Aztán eltünt a hegy mögött a nap és megjött a nyírkos hűs idő, így irány az autó. Egy szép, de elég rossz úton jutottunk vissza a már jól ismert 10-esre és vissza a Bazilika elé. Gyors nyakba ugrás és mindenki ment pihenni....
Kénytelen voltam el menni az elektronyosomhoz. Ha lerúgtam a gázt akkor 2500-4000-ig csak durrogott a motor. A TPS-em (folytószelep potencióméter) és a gyujtásom volt/van elállítódva. Most már tuti, hogy a nagyját a kocsinak át kell kábelezni, mert a legtöbb csati el van oxidálódva, a kábeleim et meg hagyjuk...
Sebaj, amíg mentünk nagyon élveztük! Bár néha nekem tötymörgős volt a tempó, főleg az előző cruise-ok alapján.

Sebaj, amíg mentünk nagyon élveztük! Bár néha nekem tötymörgős volt a tempó, főleg az előző cruise-ok alapján.
Eloszor is elnezest a tempoert, nem volt szandekos. Vezettem mar turakat, es ahogy akkor is, most is mindvegig neztem a tukrot, es figyeltem a sort zaro fehet kocsit, hogy megvan e mindenki. A kanyargos szakasznal aztan szetcsuszott a sor es lassitottam is az elejet. Ekkor jott a nepauto (VW), es felrealltunk. Szoval elnezest a vegetol. Volt agyonemelt terepjarom, igy el tudom kepzelni, milyen lehetett. Ezert lenne jo egy par walkie-talkie, vagy a sor elejere rakni pl. a Bronco-t.
Legkozelebb tuti nem megyek az elejen. Ez is StangMan otlete volt.
Csak hogy haritsam a felelosseget. 
Szoval mi is jol ereztuk magunkat, jo volt a tarsag, a kaja, az ido, a kornyek, es a focistaknak meg bukosisak donorokat is rendeztem Nektek, csak hogy semmiben sem szenvedjetek hianyt.
Elnezest azoktol, akiktol nem tudtunk elkoszonni, de le kellett lepnunk.

Szoval mi is jol ereztuk magunkat, jo volt a tarsag, a kaja, az ido, a kornyek, es a focistaknak meg bukosisak donorokat is rendeztem Nektek, csak hogy semmiben sem szenvedjetek hianyt.

Elnezest azoktol, akiktol nem tudtunk elkoszonni, de le kellett lepnunk.
Alien