6. Mustang Születésnapi Túra, 2012.04.14
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
- papamacicica
- Úrvezető
Re: 6. Mustang Születésnapi Túra, 2012.04.14
Jó túra volt, kiválló a kaja, gyors kiszolgálás! Szóval: igy is el lehet látni ennyi embert. Szerintem nem voltunk kevesen,... a kemény mag!
Sajnálom,hogy kihagytam de annak örülök,hogy nektek jó volt! 

- Kényelmesen krúzoló
Tomi ! Feltöltsem a képeimet?
Elküldenéd újra az FTP elérést, mert elkavartam valahol.
Elküldenéd újra az FTP elérést, mert elkavartam valahol.
[color=#FC8023]1978 Ford MustangII Mach1 302 T-Top[/color]
Sziasztok!
"180 kilóméter, néha több
Valamiért mégis mindig eljövök" /P.mobil/
Ebben az idézetben minden benne van, a tegnapi napon megfogalmazódott bennünk hogy mi az a krúzolás..
502 mérföldön állt a kilóméteróra a 'stangba amikor hazaértünk, minden métere felejthetetlen volt, jól viselkedett az autó és meghozta a sok-sok szerelés és munkaidő a gyümölcsét amit eltöltöttünk vele, nem ráz az autó elindulásnál, szépen megy, gázadásra veszi a lapot!
Csodálatos helyeken mentünk, finomat ettünk, röhögtünk, beszélgettünk.. szóval ez volt legalábbis nekünk az eddigi legjobb találkozó!
Tomi, kérnék FTP hozzáférést a képek feltöltése végett.
Lőttem pár képet, íme egy kis ízelítő:

A kép címe: 'Hagyományörző autószerelés'

Még 'dregelés' is volt
Köszönünk mindent, aki nem jött el az nagyon sajnálhatja, no meg azt is aki nem kóstolta meg a Toni sárgabarack pálinkáját..
Remélem hamarosan találkozunk, ha az úton nem, akkor majd a versenypályán..

"180 kilóméter, néha több
Valamiért mégis mindig eljövök" /P.mobil/
Ebben az idézetben minden benne van, a tegnapi napon megfogalmazódott bennünk hogy mi az a krúzolás..

502 mérföldön állt a kilóméteróra a 'stangba amikor hazaértünk, minden métere felejthetetlen volt, jól viselkedett az autó és meghozta a sok-sok szerelés és munkaidő a gyümölcsét amit eltöltöttünk vele, nem ráz az autó elindulásnál, szépen megy, gázadásra veszi a lapot!

Csodálatos helyeken mentünk, finomat ettünk, röhögtünk, beszélgettünk.. szóval ez volt legalábbis nekünk az eddigi legjobb találkozó!

Tomi, kérnék FTP hozzáférést a képek feltöltése végett.
Lőttem pár képet, íme egy kis ízelítő:

A kép címe: 'Hagyományörző autószerelés'

Még 'dregelés' is volt

Köszönünk mindent, aki nem jött el az nagyon sajnálhatja, no meg azt is aki nem kóstolta meg a Toni sárgabarack pálinkáját..

Remélem hamarosan találkozunk, ha az úton nem, akkor majd a versenypályán..

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Chopper 2012.04.16 15:18-kor.
[url=http://www.ford-cruising.hu/gallery/thumbnails.php?album=46]'95 Ford Mustang 3.8 (kunokb)[/url]
- MrMach1
- Kényelmesen krúzoló
Szerintem is nagyon jó kis túra volt. Az útvonal gyönyörű, az autók is szépek voltak és az északi irány ellenére még az időjárás is elfogadható volt. Most a kajára sem lehetett semmi panasz, sőt! Mindent egybevéve remek kis túra volt.
Nekem is van pár képem amit szívesen megosztanék. Pl.

Nekem is van pár képem amit szívesen megosztanék. Pl.

[color=#FC8023]1978 Ford MustangII Mach1 302 T-Top[/color]
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Nekem is tetszett. Szép tájakon mentünk, s az eső sem esett annyira, mint amitől féltem.
Vendéglő jó volt, bár most sokkal kevesebben voltunk, mint eddig bármikor. Így igazán nem összehasonlítható a korábbi évekkel.
Köszönöm Toninak az odautat és az ebédet, Petinek a kvízt és a többieknek, hogy eljöttek és részvételükkel feldobták a túrát.

Képeim a képtárban itt.
Nagyon örülnék, ha többiektől is kapnék képeket a képtárba.
Vendéglő jó volt, bár most sokkal kevesebben voltunk, mint eddig bármikor. Így igazán nem összehasonlítható a korábbi évekkel.
Köszönöm Toninak az odautat és az ebédet, Petinek a kvízt és a többieknek, hogy eljöttek és részvételükkel feldobták a túrát.

Képeim a képtárban itt.
Nagyon örülnék, ha többiektől is kapnék képeket a képtárba.

Jó túra volt, köszi és gratula a szervezésért!
A kocsim pedig meglepő, de jól fogyasztott, pedig fellocsoltam az odavaezető utat benyával.
Mondjuk az odvezető út felénél már nem is volt teljesítményem, mert a nafta jó része nem a motorban, hanem az úton kötött ki.
A kocsim pedig meglepő, de jól fogyasztott, pedig fellocsoltam az odavaezető utat benyával.

Mondjuk az odvezető út felénél már nem is volt teljesítményem, mert a nafta jó része nem a motorban, hanem az úton kötött ki.
20 cylinders cca 600 HP and 900 Nm
Úgylátom, senki nem szerelt az M0 hídja alatt.
Örülök a képeknek. Köszönet mrMach1.-nek, hogy képviselte a II.-ket.

- somi
- Városi versenyző
Hát persze, hogy nem. Mert nem mentünk arra. Helyette különböző parkolókban és benzinkútnál szereltünk.doGmAI írta:Úgylátom, senki nem szerelt az M0 hídja alatt.Örülök a képeknek. Köszönet mrMach1.-nek, hogy képviselte a II.-ket.

Nem tudom megnézni a képeket, azt írja hogy nem elérhető.