7. Mustang Születésnapi Túra, 2013.04.13
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
Re: 7. Mustang Születésnapi Túra, 2013.04.13
Nem, őt ismerem és biztos nem az övé.doGmAI írta:Ez az arab emberke?

Viszont sajnos még én se láttam a GT-t, pedig 2006 óta biztos az országban van. :-/
elkaptam ezt a csodás vírusos akármit, szóval még a térre se tudok kimenni

Sajnos a paripám még darabokba így nem tudok menni,de csináljatok sok képet hogy át élhessük mi is
szép napot.

Jó volt!!!!!!!
Köszi.

Köszi.
- EPP
- Úrvezető
- Kapcsolat:
Nagyon jo tali volt.
Sir a lelkem, hogy nem vihettem a gepemet, de sajna lejart a P rendszamom, es szet is van kapva. Bar az utobbit azert biztos megoldottam volna.
Köszi a szervezesert, a szallitasert es a jobb 1-es körökert.
Sir a lelkem, hogy nem vihettem a gepemet, de sajna lejart a P rendszamom, es szet is van kapva. Bar az utobbit azert biztos megoldottam volna.
Köszi a szervezesert, a szallitasert es a jobb 1-es körökert.
- Silver Ghia
- Kényelmesen krúzoló
Köszönjük a szervezést, nagyon jól sikerült!
Jól éreztem magam, a jó társaságban!
Jól éreztem magam, a jó társaságban!
Jó idő,jó autók,jó helyen,szép volt a nap tetszett köszönjük. 

- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Szerintem is nagyon jó volt, örülünk, hogy ilyen sokan eljöttetek.
Fényképezéshez nem jutottam, ezért duplán örülök képeknek. Szívesen megadom az FTP hozzáférésünket, ha valaki sok nagy képet szeretne adni.

Fényképezéshez nem jutottam, ezért duplán örülök képeknek. Szívesen megadom az FTP hozzáférésünket, ha valaki sok nagy képet szeretne adni.
Szuper volt a tali,jól éreztük magunkat,köszönjük a szervezést!
Képeket csináltam én is,fölteszem majd és lehet,hogy kell majd az FTP is(írok majd pü-t)

Képeket csináltam én is,fölteszem majd és lehet,hogy kell majd az FTP is(írok majd pü-t)

- Azati Vagyok
- Úrvezető
Nagyon szuper volt minden. Es rajptten h a kovetkezore vinni kell jatszos gumit
"As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and begin to slide, please dear God protect my ride"
- John Deere
- Kényelmesen krúzoló
Nagyon köszönjük a napot, jól éreztük magunkat! Gopro kamerával és egy plusz kipufogódob-bal indultunk el, zászlóval és egy diffivel jöttünk haza.
Bejárattam a kocsit 680 km-rel. Sajnálom, hogy kihagytam a karikázást, de next time ott leszünk.
Asszony és én lőttünk pár képet, holnapra megnézem, milyenek lettek.

Kitűnő nap volt...nagyon szívesen pályáztam volna, de ez most így alakult, legközelebb friss olajjal, és játszósgumival! Köszönjük a szervezést!
Thunderbird SC
Az elmult evek legjobb szuletesnapja volt,minden osszeallt a sikerhez,jo ido, jo csapat,szep autok,jo hangulat!
Varjuk a fotokat
Az egyetlen kellemetlenseg a tarsasagba nem illo,feher baseball sapkas bunko volt,aki elve elasassal fenyegette a bufes not, mert lassan keszult a hamburgere. Nem tudom, ki volt hozzam csak tobb szavahiheto embertol jutott el a tortenet,de ha magara ismer, kerem, hogy ne latogassa tobbet azvesemenyeinket. Az ilyen stilus tavol all a kozossegunktol.
Varjuk a fotokat

Az egyetlen kellemetlenseg a tarsasagba nem illo,feher baseball sapkas bunko volt,aki elve elasassal fenyegette a bufes not, mert lassan keszult a hamburgere. Nem tudom, ki volt hozzam csak tobb szavahiheto embertol jutott el a tortenet,de ha magara ismer, kerem, hogy ne latogassa tobbet azvesemenyeinket. Az ilyen stilus tavol all a kozossegunktol.
- John Deere
- Kényelmesen krúzoló