TomiTomi írta:A napokban.
Megnéztem Winkler videóját. Hááát... nem tudok szabadulni attól az érzéstől, hogy jobb lenne, ha pszichológushoz járna.

Moderátorok: TomiTomi, StangMan
Megnéztem Winkler videóját. Hááát... nem tudok szabadulni attól az érzéstől, hogy jobb lenne, ha pszichológushoz járna.
Nincs ezzel gond. Ez nem az Ő világa. Itt nem árt ha nem csak beszélni és vezetni tudsz, hanem azt is átlátod hogy mitől megy és néha nem szégyellsz foglalkozni is az autóddal. A saját kezeddel és szakértelmeddel. Én sem tudtam kezdetben mi miért, de azután kicsit belemélyedtem a dolgokba. Ez olyan fiús játék, nekem tetszik.TomiTomi írta:A napokban.
Kicsit tovább tartott, de most kint van: https://www.facebook.com/fordmagyarorszagTomiTomi írta:Úgy néz ki, hogy jövő héten Ford Magyarország is kiteszi a FB oldalára a videónkat.