Sziasztok,
Szeretnék referálni a fenti rendezvényről!
A kezdeti nehézségek ellenére - bár szerintem ez nálunk már omen a rendezvény előtti időszakra jellemzően- péntek éjszaka szereltük a kormányt és az alsó lengőkart... No comment
Szóval: Időben megérkeztünk a csupa csupa fiatal auto és sofőr közé. Kezdetben elég furcsán éreztük magunkat.
A Pólus center mögött volt a találkozó és itt kaptuk meg az első itinert. Esztergom volt az első állomás. Itt volt egy kis ügyességi verseny. Mi voltunk az első indulók a Pick-Up versenyben, és sajnos nem volt időnk teljesen kidolgozni,átgondolni a koncepciót. Mert hát verseny volt. És aki eszköz használatával oldotta meg a feladatot az dupla pontot kapott.
Kalap, üveg, pohár és pénzérme felvétele a földről megállás nélkül és persze autoval. Hihetetlen kreativak voltak a csapatok és mivel ez volt az első pont itt kezdtük megismerni a csapatot.
Mivel Ők is feladatokat adtak nekünk ezért mi is feltettünk nekik egy találós kérdést, miszerint mi az a kapcsoló a padlón a kuplunk mellett? Sajnos nem kaptunk elfogadható választ:-)
A következő állomás Velence volt itt tojást dobáltunk és hihetetlen de van 4 méterről leeső nem összetörő tojás! Következő állomás: a szállásunk, nem írom a nevét mert egy későbbi rendezvényhez még fel tudom használni

fantasztikusan nyugodt és vendégszerető család várt bennünket. Vadpörkölttel és finom házi borral. Én nem szeretem a vadat de ez hihetetlen finom volt!
Utána volt egy kis megbeszélés. (Persze teli pocakkal elég nehéz volt figyelni) majd magukra hagytuk a fiatalokat :-)
Másnap elfelejtve a kontinentális reggelit csak és kizárólag házi finomságokkal töltötték meg az asztalt. És persze Füge a házi kedvenc, aki talán a világ legvendégszeretőbb ebe. Mindenkitől nyúlt egy kis simit majd lefeküdt a közlekedő rész kellős közepére.
Újabb eligazítás és egy újabb meglepi: kaptunk egy 30 kérdésből álló kvízt aminek a megoldása 1 pont ha vicces volt a megoldás akkor dupla pont járt.
Elindultunk a hegyi szakaszon. És itt megtaláltam a megoldást az egyik kvíz kérdésre miszerint: mi az amit csak csukott szemmel látunk már tudom a választ a Mecsekben fellelhető kanyarok 90%-a!!! Utána Mohács, itt ebéd és persze autos ügyességi és gyorsasági bójákkal és kanyarokkal tarkított pálya. Fantasztikus volt látni ahogy drifftel a V8-as, a sok "nyeretlen két éves" között, úgy viselkedett mint egy kis kamasz! :-) Újabb itiner és indulás a következő check pointra. Na bevallom itt volt bennünk egy olyan, hogy KELLET EZ NEKÜNK???? ( légvonalban 25 km a hűvös garázs, a hűvös ház..) fáradtak voltunk és meleg volt és minden... (DE MEGÉRTE )
Dunaújvárosi pihenőben volt az utolsó találkozási pont.
És innen indultunk a Lurdy-hoz, ahol eredményhirdetés és búcsú. 3. helyezést értünk el, bár szerettük volna elhozni azt a szép trófeát, de majd jövőre. Még is csak hogy nézett volna ki hogy az 50 éves erő, tapasztalat, rutin.. kenterbe veri a fiatalokat (
tehát hagytuk Őket nyerni
)
Összegezve: 289-sel, 489 mi 2 nap alatt! Minden gond nélkül!! Nagyon nagyon jó érzés volt és SIKERÜLT.
A csapat, a szervezés, a szervező gárda és az egész feeling

! Ezúton is nagyon szépen köszönjük, hogy részt vehettünk rajta!