2008-as genfi autószalon

Rendszeres összejövetelek, alkalmi találkozók itthon és külföldön

Moderátorok: TomiTomi, StangMan

TomiTomi
Admin
Kapcsolat:

2008-as genfi autószalon

Hozzászólás Szerző: TomiTomi » 2008.03.08 21:40

Tegnap este eldöntöttem, hogy ma elmegyek a genfi auószalonba. Sokáig vaciláltam, mert Genf olyan messze van az otthonomtól mint Bécs Pesttől. Végül gondoltam, hogy mint autórajongó azért egy kiállításra nem árt elmenni egy évben, meg a genfi tó partján szeretek autózni.

Mivel szombaton nagyon sokan szoktak lenni, így érdemes nyitásra menni. Felkeltem ötkor, s 5:40-kor már indultam is. Meglepetésemre szállingózott a hó. De mivel szép időt ígértek, nem foglalkoztam vele, s tényleg egy órával később már száraz is volt minden. Negyed kilencre megérkeztem, kajáltam egyet, s vártam, hogy kilenckor beengedjenek.

A kiállítás tulajdonképpen azt nyújtotta, amire számítottam. Minden standon eco-autóról beszélnek, de semmi konkrétum nincs mögötte. :? A másik, amit sajnálok az, hogy Ford még mutatóba se hoz USA kocsikat. Így ilyeneket csak GMnél és Chryslernél lehetett látni, igaz ők árulják is Európában ezeket a modelleket. Kereken 2 óra alatt körde jártam a kiállítás számomra érdekes részét. A tömeg is egyre nagyobb lett, így örömmel mentem vissza a kocsimhoz. (Amihez fogható nem volt a kiállításon. :mrgreen:)

Nagyon szépen sütött a nap. A tó partján autóztam az első 50 km-t. Majd vissza mentem az autópályára, hogy elmenjek adig az útig, ami az Alpokon keresztül a Pillon hágón (1546 m) át ismét haza visz. Oda-vissza 571 km autóztam és 6,5 órát voltam utón. 8) Mára abszolút kimusztángoltam magam. :D

De vissza a kiállításra. Készítettem képeket, melyeket a képtárunkban megtaláljátok. Nagyon szubjektív a válogatás. ;)

Kép

Kép

Kép

(Löminek még az új Imprezát is lekaptam. :monokli:)

StangMan
Admin

Hozzászólás Szerző: StangMan » 2008.03.08 23:33

jajj bazz, eznagyon jó lehetett... főleg az autózós része.... :klassz:
-= '87 Ford Mustang GT =-

Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
állítólag lenyomták vele a Birodalmat :sziapici:

StangMan
Admin

Hozzászólás Szerző: StangMan » 2008.03.08 23:37

Azért a Cadillac CTS-V bejön nekem... nem kicsit...

Ez a "kis szörny" meg kimondottan érdekes :laza:

Kép

Aston Martin nem volt?

Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...

TomiTomi
Admin
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: TomiTomi » 2008.03.08 23:39

StangMan írta:Aston Martin nem volt?
De volt. Csak azok mindig ugyanúgy néznek ki. :mrgreen:

LeMans67
Városi versenyző

Hozzászólás Szerző: LeMans67 » 2008.03.10 8:45

Megnéztem ak épeket, jók lettek! Imprezát ügyesen fotóztad, így még egészen normálisnak tűnik.. :P

TomiTomi tényleg ennyire nem volt semmi? Hihetetlen, hogy nem volt semmi jó kis gép? Porsche, Ferrari kint sem volt? Az az Alfa lámoa megoldás kicsit olyan butácska nem, bár most ez a forma lesz, ahogy nézegetem a kupékat..

Aston Martin-t én is hiányolom, az kategória feletti nekem mindig.. :).

TomiTomi
Admin
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: TomiTomi » 2008.03.10 20:23

Nagyon szégyellem magam, de a "super car"-ok teljesen hidegen hagynak. :oops: A Spykerrel csak azért tettem kivételt, mert holland. :mrgreen:

Ezenkívül a fauvé konszernt kerültem ki, mercédeszt és béemvét. :P

Ha jövőre eljöttök, azért veletek hajlandó vagyok a kiállítást alaposabban megnézni...

TomiTomi
Admin
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: TomiTomi » 2008.03.10 21:24

Azért léteznek nálam nyitottabb emberek is:

Kép

S aki kitartó, még kincset is talál. :rrr:

Kép

Teljes képtár itt található.

TomiTomi
Admin
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: TomiTomi » 2008.03.10 23:47

Kép

Tényleg, néztétek az új Morgan motorterét?

Kép

Asszem ehhez is kell majd vroom-box. :mrgreen:

StangMan
Admin

Hozzászólás Szerző: StangMan » 2008.03.11 6:28

a PC tápok már ott vannak :monokli:

Az teccik a morganban, hogy az alap koncepción mindig csak finomítanak vagy picit modernizálnak, de nem változik... ez manaspág komoly dolog :klassz:
Meg mondjuk azt is mutatja, hogy kitaláltak egy jó kis formát, amivel nem nagyon kell játszani...

Válasz küldése