1. Ford Cruising Pályanap, 2012.05.28
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
- r.chris
- Úrvezető
- Kapcsolat:
Re: 1. Ford Cruising Pályanap, 2012.05.28
papírkutya voltam és elijesztett az eső...most meg száz ágra süt a nap kíváncsi vagyok a beszámolókra
Srácok, ha hazaértek képeket toljatok ám. Meg jöhetnek élmény/tesztelés beszámolók is.
- 1972 Chevy Nova 6.0
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Bomba jó volt!! Kösz Stiergnek a szervezést.
Képek majd jönnek.
Képek majd jönnek.
Röviden: Nagyon jó volt
Hosszabban: Nagyon, nagyon jó volt.
Köszönet a szervezőknek.
Legközelebb is
Hosszabban: Nagyon, nagyon jó volt.
Köszönet a szervezőknek.
Legközelebb is
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Szemetelő esőben találkoztunk a Tesconál
Útközben még esett rendesen.
Sajna én a helyszínen nem fényképeztem, de ezt a pár bevezetőképet megnézhetitek itt. De többen fotóztak, remélem kapok képeket.
Útközben még esett rendesen.
Sajna én a helyszínen nem fényképeztem, de ezt a pár bevezetőképet megnézhetitek itt. De többen fotóztak, remélem kapok képeket.
Fasza volt... szétbasz az ideg, hogy csóringerség van....
15perc és feltolok mindenkiről 1 (azaz egy) képet, aztán majd a héten a többi. 500 használható kép lett (kb. 700 készülhetett), 23giga...javát leválogattam.
Videókat és megnézte a cimborám... abból is lesz valami
15perc és feltolok mindenkiről 1 (azaz egy) képet, aztán majd a héten a többi. 500 használható kép lett (kb. 700 készülhetett), 23giga...javát leválogattam.
-= '87 Ford Mustang GT =-
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
állítólag lenyomták vele a Birodalmat :sziapici:
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
Csatlakozom az előttem szólokhoz. Fantasztikus nap volt! Bánhatja aki nem jött!
Vegyült némi üröm is az örömbe. Az engem kisérő hölgy Corsa-jának a ködzárófénye bánt egy elhibázott tolatást a nap végén. De semmi komoly.
Köszönjük a szervezést Stierg úr és a többiek!
Vegyült némi üröm is az örömbe. Az engem kisérő hölgy Corsa-jának a ködzárófénye bánt egy elhibázott tolatást a nap végén. De semmi komoly.
Köszönjük a szervezést Stierg úr és a többiek!
20 cylinders cca 600 HP and 900 Nm
Fantasztikus élmény volt,köszönjük!
Nah, akkor kicsit bővebben... Tényleg jó volt. Mennyire? Bazira!
Szerintem többen egy kicsit megijedtek ettől a pályásditól, de szép lassan ráéreztek az ízére, és mindenkiből előjött a "pályaállat"
Chromlo és Slaki újradefiniálta a pályaautózást. Nem az idő számít, hanem a megtett távolság. Nem az autó orra van előre, hanem a kilincs. Úgy meg természetesen könnyű ki/beszállni
Bandit (akármennyire is úúútálom ) jól nyomta. Winkler kolléga (akire nem lehet rossz szavam, mert tolta a Cougarjának rendesen) kapott egy kis ízelítőt a Fox-Powerből Mostmár tudja, hogy a "kotla-Mustang" kibebaszottul büntet.
Kunokb-jék a legdurvább időket ótózták a kishatossal. Külön gratula!
TomiTomi sem gondolta volna, hogy a végén csak azt halljuk a szájából, hogy "még-még-méééég"
A LeBaronos kollégának nagy respect, tolta keményen!
Oszi csak annyira volt állat, mint máskor... a szokásosat hozta
Senkire nem tudnék semmi rosszat mondani, mindenki nagyon rákapott a fílingre, szóval lesz még ismétlés.
Mindenkiről 1 kép és pár képecske a feeling kedvéért, itten
... és egy kis ízelítő
Szerintem többen egy kicsit megijedtek ettől a pályásditól, de szép lassan ráéreztek az ízére, és mindenkiből előjött a "pályaállat"
Chromlo és Slaki újradefiniálta a pályaautózást. Nem az idő számít, hanem a megtett távolság. Nem az autó orra van előre, hanem a kilincs. Úgy meg természetesen könnyű ki/beszállni
Bandit (akármennyire is úúútálom ) jól nyomta. Winkler kolléga (akire nem lehet rossz szavam, mert tolta a Cougarjának rendesen) kapott egy kis ízelítőt a Fox-Powerből Mostmár tudja, hogy a "kotla-Mustang" kibebaszottul büntet.
Kunokb-jék a legdurvább időket ótózták a kishatossal. Külön gratula!
TomiTomi sem gondolta volna, hogy a végén csak azt halljuk a szájából, hogy "még-még-méééég"
A LeBaronos kollégának nagy respect, tolta keményen!
Oszi csak annyira volt állat, mint máskor... a szokásosat hozta
Senkire nem tudnék semmi rosszat mondani, mindenki nagyon rákapott a fílingre, szóval lesz még ismétlés.
Mindenkiről 1 kép és pár képecske a feeling kedvéért, itten
... és egy kis ízelítő
-= '87 Ford Mustang GT =-
Jó,hogy jöttél!StangMan írta:Fasza volt... szétbasz az ideg, hogy csóringerség van....
Annyira jól sikerült a mai,h. biztos lesz meg több ilyen,így nem maradsz le az elmenyautozasrol!
Köszönjük a fotókat,videót is!
Nagyon látványos,hogy a Cougar mekkorát dől, a 69-es meg mennyire nem.
Futómű és kasztni merevites by Oszi.
Futómű és kasztni merevites by Oszi.
Köszi mindenkinek a részvételt , nagyon jó nap volt , tökéletes idővel , és ideálisan változó pályával , először vizes , Szarado majd teljesen száraz pályán mindent ki lehetett próbálni , elvezkedni es tanulni .
Sajnalhatja aki nem tudott eljönni.
Nagyon köszi mindenkinek a kulturált hozzáállást , és a jó hangulatot
Sajnalhatja aki nem tudott eljönni.
Nagyon köszi mindenkinek a kulturált hozzáállást , és a jó hangulatot
- MrMach1
- Kényelmesen krúzoló
Sikerült lábra állítani a vasat?
[color=#FC8023]1978 Ford MustangII Mach1 302 T-Top[/color]