Évadnyitó Krúz, 2013.03.24, ELMARAD!!!!
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
Re: Évadnyitó Krúz, 2013.03.24
Ez volt az egyik szempont a kiválasztásánál. Lehet majd fotózni az autoinkat lovakkal.
Próbálok invitálni két "05 GT tulajt ...remélem jönnek,sokan leszünk és jó időnk lesz

Kettőből egy visszajelzett a túrára,a 05-ös Foose Supercharged
(Mondtam nekik,hogy ideje regisztrálni,remélem megtalálnak minket)
Az idő pedig alakul...

Kettőből egy visszajelzett a túrára,a 05-ös Foose Supercharged

(Mondtam nekik,hogy ideje regisztrálni,remélem megtalálnak minket)
Az idő pedig alakul...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Junior 2013.03.04 10:28-kor.
Igy lesz!Junior írta:Próbálok invitálni két "05 GT tulajt ...remélem jönnek,sokan leszünk és jó időnk lesz![]()
![]()
![]()
- John Deere
- Kényelmesen krúzoló
Tudom, hogy az én anyámat, de jönnék egy hülye kérdéssel. Egyszer most, meg egyszer majd a másik krúz előtt is.
Aki jártas a környéken, ahol először találkozunk (fóti ex-cora?), valaki mutasson már egy kézi autómosót, ami szombaton reggel 8-tól tárt karokkal várna...mert elegem van már, hogy feszt szúnyuginváziós az autó, mire odaérek.
Aki jártas a környéken, ahol először találkozunk (fóti ex-cora?), valaki mutasson már egy kézi autómosót, ami szombaton reggel 8-tól tárt karokkal várna...mert elegem van már, hogy feszt szúnyuginváziós az autó, mire odaérek.

Ha lejössz az M3-ról és mész a Szlovák úton kb. 1 km-t (Ázsia center után jobbra) van egy kézi autómosó, szépen dolgoznak.
Egyébként az is megoldás, ha indulás előtt lemosatod és nem száguldozol az autópályán, így nem lesz tele bogárral az autó eleje
Egyébként az is megoldás, ha indulás előtt lemosatod és nem száguldozol az autópályán, így nem lesz tele bogárral az autó eleje

- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
@JD: Peti szerintem erre gondol. Itt találkoztunk vele pár hete. Mondjuk biztos, hogy az Auchanhoz közelebb is kellene, hogy legyen, de azt én sem ismerem. Ezek itt reggel 7től dolgoznak és egy sima külső mosás 880 Ft. Szerintem én is itt fogom kezdeni a napot.
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Résztvevők
GTPeti
TomiTomi
Fheky
Junior+1
John Deere (+1fő-3fő, hamarosan jelzem, hányan)
Papamaci+1
somi+honnantudjam
GTPeti
TomiTomi
Fheky
Junior+1
John Deere (+1fő-3fő, hamarosan jelzem, hányan)
Papamaci+1
somi+honnantudjam

Szia!
Nem, a Maja mosóra http://www.maja-automoso.hu/" onclick="window.open(this.href);return false; ez tényleg 2 percre van az M3 lehajtótól.
Nem, a Maja mosóra http://www.maja-automoso.hu/" onclick="window.open(this.href);return false; ez tényleg 2 percre van az M3 lehajtótól.
Ha tudok ide is megyek!:)
Nem ígérem,de számításba vehettek!
Nem ígérem,de számításba vehettek!
- Kényelmesen krúzoló
Allrighty, köszi a segítségeket!
Eddig mindig úgy mentem, hogy sosem néztem utána, hol kéne lemosatni.
GTPeti: igen, gondolkodtam, mivel az M3-son 130-nál (főleg már meleg időkben) bogárinvázió volt, lehet a többiekkel megbeszélten, most a 4-esről próbálkozok bemenni Budapestre. Egyrészt 90-100-as tempónál hátha nem olyan nagy arányban lesz bogaras a komplett front, másrészt km-ben rövidebb. Research in progress...
Szerk.: sztornó, pályán rövidebb Fót.
Eszerint nekem tökéletesek az általatok említett mosók. 

Eddig mindig úgy mentem, hogy sosem néztem utána, hol kéne lemosatni.

GTPeti: igen, gondolkodtam, mivel az M3-son 130-nál (főleg már meleg időkben) bogárinvázió volt, lehet a többiekkel megbeszélten, most a 4-esről próbálkozok bemenni Budapestre. Egyrészt 90-100-as tempónál hátha nem olyan nagy arányban lesz bogaras a komplett front, másrészt km-ben rövidebb. Research in progress...
Szerk.: sztornó, pályán rövidebb Fót.

Szerintem az asszony meg én,talán + egy gyerek.TomiTomi írta:Hányan jöttök?