Börzsöny Túra, 2014.07.06
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
Re: Börzsöny Túra, 2014.07.06
Nagyon jó volt a túra,így telik egy jó nap. 

Orulok, ha jol ereztetek Magatokat! Nem sikerult ugyan minden a tervbol, pl. Jo lett volna az a kenyerlangos Nagyborzsonyben, hogy ne olyan ehesen essunk be Romhanyba, de ez mind nem erdekes, mert a tarsasag szamit! Megtiszteltetek, hogy eljottetek! Es esni sem esett:-) .H Imre írta:Nagyon jó volt a túra,így telik egy jó nap.
- Silver Ghia
- Kényelmesen krúzoló
Jó volt, köszönet a szervezésért!
Az Ipoly völgye még mindig szép, az étteremben a kaja is jó volt, mondjuk ezzel erősen eltérsz a hagyományoktól.
Jó a kávézóval valamennyire sikerült tartani a trendet.
A Rétságiaknak is sikerült szereznünk egy jó délutánt.
Gyuri már leléptetek, de én propagáltam erősen a Kétbodonyi találkozót a bámészkodóknak!
Csak azt nem mondtam hogy nem is Kétbodonyban lesz.
Sok ilyet még!
Szegény lekvárjaim újrafőttek míg hazaértem.
Az Ipoly völgye még mindig szép, az étteremben a kaja is jó volt, mondjuk ezzel erősen eltérsz a hagyományoktól.

Jó a kávézóval valamennyire sikerült tartani a trendet.

A Rétságiaknak is sikerült szereznünk egy jó délutánt.
Gyuri már leléptetek, de én propagáltam erősen a Kétbodonyi találkozót a bámészkodóknak!
Csak azt nem mondtam hogy nem is Kétbodonyban lesz.

Sok ilyet még!

Szegény lekvárjaim újrafőttek míg hazaértem.
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Mi is jól éreztük magunkat, köszönjük a szervezést. A képeket igyekszem ma este feltenni.
Ha vannak képeitek tegnapról, amit jó lenne a képtárunkba tenni, küldjétek el nekem.
Ha vannak képeitek tegnapról, amit jó lenne a képtárunkba tenni, küldjétek el nekem.
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
V8on már van fent két kép:

Köszönjük a túrát!
Szép volt a táj, jó volt az idő, remek a társaság, csak furán sok volt a Ford
Élmény volt látni egy-egy dombtetőről a sok régi autót ahogy egy csíkban nyúlnak fel a következő dombra a völgyből, két oldalt erdők között...
Szép volt a táj, jó volt az idő, remek a társaság, csak furán sok volt a Ford

Élmény volt látni egy-egy dombtetőről a sok régi autót ahogy egy csíkban nyúlnak fel a következő dombra a völgyből, két oldalt erdők között...

Köszönöm a pozitív visszajelzéseket, bár nem rajtam múlott, hanem a bandán, ami összejött a túrára. Jó, hogy jöttetek.
Amint lehet ismételünk, persze jó lenne egy másik útvonalon. A kanyarok meg a bukkanók mindenhol megvannak, csak az aszfalt van sajnos sok helyen oda...
Kellene Virág, a Verdákból :-).
Szuoer volt a
! Bírták a gépek a meleget.
Amint lehet ismételünk, persze jó lenne egy másik útvonalon. A kanyarok meg a bukkanók mindenhol megvannak, csak az aszfalt van sajnos sok helyen oda...
Kellene Virág, a Verdákból :-).
Szuoer volt a

- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:

További képeim a képtárban itt.
Ha van felvételetek, amit megosztanátok a többiekkel, szívesen felteszem a képtárunkba.

Allati jo kepek! Szep munka!