III. Ipolyszalkai amerikai autós találkozó, 2015.08.28-30.

Rendszeres összejövetelek, alkalmi találkozók itthon és külföldön

Moderátorok: TomiTomi, StangMan

Jetbird
Úrvezető

Re: III. Ipolyszalkai amerikai autós találkozó, 2015.08.28-3

Hozzászólás Szerző: Jetbird » 2015.09.02 17:59

Szuper kis buli volt, ott is ragadtunk éjszakára, az esti együttesek is jók voltak, meg a kaja, meg a sör is, nem volt tömeg, meg túl sok kocsi sem, és a Poncho szuperul működött, a Tbirddel, lehet nem is kéne elmennem ilyen messze, nélküled :-), bár eddig beromi megbízható volt..., meg az is lesz...
Így viszont a többi eseményról, pesti krúzról, törzsasztalról lemaradtam, és vasárnap gyorsan sátrat bontottunk, és egy otthoni gatyacsere után még kimentünk a sződligeti veterán talira, ahova végre meghozták a Moszkvicsos pólómat :-)
Kiveséztük Tóni 59-es Lincsijét, eszméletlen, és 2x akkora, mint a Poncho, a legjobb hátul ülni benne, majd 1 méter a lábtér :-)
Csak egy dolgot sajnálok, hogy itt nem jelzett senki vissza, hogy jön, ezért vác felé mentünk, kerülővel, remélve, hogy összefutunk valakivel, de nem sikerült, mert Oszi, Imi, Attila, stb. 4-5 kocsival külön jöttek, 40 perccel utánunk, ugyanarra... :-( . De a lényeg, hogy ott voltak, nagyon jót dumáltunk...

M.Tomi
Úrvezető

Hozzászólás Szerző: M.Tomi » 2015.09.02 22:23

Hi hi! az én help car-om sem olyan, mint ahogy a fantáziámban létezik..
De ez csak pénteken tudatosult bennem.
Black feltett egy egyszerű kérdést "mit javítottál rajta?" A korábbi beszélgetésünk óta..
Ami kb 2 hónapja lehetett..
Mondom: kicseréltem a chrome csíkokat..
Aztán ő hallgatott, meg másról is beszéltünk..
..végül kiderült, hogy én ezt az autót folyamatosan javítom, csak én ezt NEM VESZEM ÉSZRE
:monokli: :bakker:

Jetbird
Úrvezető

Hozzászólás Szerző: Jetbird » 2015.09.03 8:46

Persze, hogy nem vesszük érszre, mert ez a hobbink..., és ha az embernek Ford-ja van, akkor ki is élheti magát :-)
Tegnap szivó oldali szervócsövet cseréltem este, a tartáy és a pumpa közt. A tartály belsejét még soha nem szettem szét, csak olajat cseréltem, mert a szívattyú az kapott egy tömítéskészletet. Most kibeleztem és a visszatérő ág vezető kúpja nem a szűrő alá, hanem fölé volt téve, így a szűrő kissé széttrancsírozódott, meg fojtott a pumpa felé... :-), legalább megtudtam mitől pusztult meg a cső :-). Mindent újra szét kell szedni és minden csavart újra meg kell húzni, amihez kint hozzányúltak..., és én ezzel már majdnem meg is vagyok... :-). Eközben a pancsolás közben egyenesen felüdülés volt fesszabályzót cserélni. Ma indítok és mérek töltést...

Válasz küldése