Szuper kis buli volt, ott is ragadtunk éjszakára, az esti együttesek is jók voltak, meg a kaja, meg a sör is, nem volt tömeg, meg túl sok kocsi sem, és a Poncho szuperul működött, a Tbirddel, lehet nem is kéne elmennem ilyen messze, nélküled :-), bár eddig beromi megbízható volt..., meg az is lesz...
Így viszont a többi eseményról, pesti krúzról, törzsasztalról lemaradtam, és vasárnap gyorsan sátrat bontottunk, és egy otthoni gatyacsere után még kimentünk a sződligeti veterán talira, ahova végre meghozták a Moszkvicsos pólómat :-)
Kiveséztük Tóni 59-es Lincsijét, eszméletlen, és 2x akkora, mint a Poncho, a legjobb hátul ülni benne, majd 1 méter a lábtér :-)
Csak egy dolgot sajnálok, hogy itt nem jelzett senki vissza, hogy jön, ezért vác felé mentünk, kerülővel, remélve, hogy összefutunk valakivel, de nem sikerült, mert Oszi, Imi, Attila, stb. 4-5 kocsival külön jöttek, 40 perccel utánunk, ugyanarra... :-( . De a lényeg, hogy ott voltak, nagyon jót dumáltunk...
III. Ipolyszalkai amerikai autós találkozó, 2015.08.28-30.
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
Re: III. Ipolyszalkai amerikai autós találkozó, 2015.08.28-3
Hi hi! az én help car-om sem olyan, mint ahogy a fantáziámban létezik..
De ez csak pénteken tudatosult bennem.
Black feltett egy egyszerű kérdést "mit javítottál rajta?" A korábbi beszélgetésünk óta..
Ami kb 2 hónapja lehetett..
Mondom: kicseréltem a chrome csíkokat..
Aztán ő hallgatott, meg másról is beszéltünk..
..végül kiderült, hogy én ezt az autót folyamatosan javítom, csak én ezt NEM VESZEM ÉSZRE

De ez csak pénteken tudatosult bennem.
Black feltett egy egyszerű kérdést "mit javítottál rajta?" A korábbi beszélgetésünk óta..
Ami kb 2 hónapja lehetett..
Mondom: kicseréltem a chrome csíkokat..
Aztán ő hallgatott, meg másról is beszéltünk..
..végül kiderült, hogy én ezt az autót folyamatosan javítom, csak én ezt NEM VESZEM ÉSZRE

Re: III. Ipolyszalkai amerikai autós találkozó, 2015.08.28-3
Persze, hogy nem vesszük érszre, mert ez a hobbink..., és ha az embernek Ford-ja van, akkor ki is élheti magát :-)
Tegnap szivó oldali szervócsövet cseréltem este, a tartáy és a pumpa közt. A tartály belsejét még soha nem szettem szét, csak olajat cseréltem, mert a szívattyú az kapott egy tömítéskészletet. Most kibeleztem és a visszatérő ág vezető kúpja nem a szűrő alá, hanem fölé volt téve, így a szűrő kissé széttrancsírozódott, meg fojtott a pumpa felé... :-), legalább megtudtam mitől pusztult meg a cső :-). Mindent újra szét kell szedni és minden csavart újra meg kell húzni, amihez kint hozzányúltak..., és én ezzel már majdnem meg is vagyok... :-). Eközben a pancsolás közben egyenesen felüdülés volt fesszabályzót cserélni. Ma indítok és mérek töltést...
Tegnap szivó oldali szervócsövet cseréltem este, a tartáy és a pumpa közt. A tartály belsejét még soha nem szettem szét, csak olajat cseréltem, mert a szívattyú az kapott egy tömítéskészletet. Most kibeleztem és a visszatérő ág vezető kúpja nem a szűrő alá, hanem fölé volt téve, így a szűrő kissé széttrancsírozódott, meg fojtott a pumpa felé... :-), legalább megtudtam mitől pusztult meg a cső :-). Mindent újra szét kell szedni és minden csavart újra meg kell húzni, amihez kint hozzányúltak..., és én ezzel már majdnem meg is vagyok... :-). Eközben a pancsolás közben egyenesen felüdülés volt fesszabályzót cserélni. Ma indítok és mérek töltést...