Én egyszer láttamStangMan írta: en meg nem lattalak schiszi nelkul... ha a pokol legmelyebb bugyraba mennel, schiszi akkor is ott lenne

Amúgy amire én gondoltam:
Szigethalom - Karám
De ez közelebb van mint 60km, viszonyításnak Lurdytól kb 30.
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
Én egyszer láttamStangMan írta: en meg nem lattalak schiszi nelkul... ha a pokol legmelyebb bugyraba mennel, schiszi akkor is ott lenne
igen már mondtad... az ukrán barátaink mennek is, és 2hetes átnevelő "wellness" programot biztosítanak egy Kijev melletti erdős részenLeMans67 írta:Sajna mi tuti nem leszünk ott
Most ezt nem értem. Ha hagynák otthon, akkor csak fiúkkal mennél, de így még van okod, hogy kapaszkodj a heteróságodba?LeMans67 írta: Csak azért mondtam, hogy keseregjetek a hiányunk miatt..![]()
Mamám nem enged el mindenféle mezőkre fiukkal, hál isten, csak a nejemmel..
Nekem van vhol, mar az elozo talira is akartam vinni, csak elfelejtettem. Mostanira megprobalom megkeresniAlien írta:Ja, igen! Nincs valakinek veletlenul walkie-talkie-ja? Nagyon hasznos lenne, ha a sort vezeto es a sort zaro auto soforjenel lenne egy ilyen kutyu, es tartanak a kapcsolatot. Gondolok itt a lampa, keresztezodes altal szetszabdalt sor rendezesere. De az is jo moka lenne, ha 2 kocsinkent vennenk egy par ilyet (4-5 ezerert mar lehet kapni 2-ot, igy kocsinkent max 2500 Ft) es menet kozben is lehetne kommunikalni. Eleg mokas, mar probaltam. De a lenyeg a felvezeton es a zaron lenne.