2008.10.05. Alföldi Veterántalálkozó, Szolnok
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
- papamacicica
- Úrvezető
- somi
- Városi versenyző
Egész sok amcsi verda gyűlt össze, de azért a Fordosok nem domborítottak
Caddy meg Pontiac bezzeg volt bőven....
Rajtunk kívül MrMach volt jelen, valamint Ricsi a nitrós fekete mustanggal, egy bordó kilencvenvalahányas mustang, láttunk jönni egy zöldet is, de ő elmenekült a tömeg elől, vagy mi. Volt egy Lincoln town car, egy Lincoln limó, amivel a tulaj bemutatta, hogy amerikai autóval tényleg nehéz parkolni
Alapvetően azt hittem, lesznek itt más veteránótók is, de csak börze volt, eszméletlen mennyiségű rozsdás motorkerékpár-alkatrésszel
A legfrankóbb járgány nekem a szolnoki tűzoltóautó volt

Azért volt persze délidőben szól a vényóc, meg egy kis gumifüst is, hogy meglegyen a fíling.
Rajtunk kívül MrMach volt jelen, valamint Ricsi a nitrós fekete mustanggal, egy bordó kilencvenvalahányas mustang, láttunk jönni egy zöldet is, de ő elmenekült a tömeg elől, vagy mi. Volt egy Lincoln town car, egy Lincoln limó, amivel a tulaj bemutatta, hogy amerikai autóval tényleg nehéz parkolni
Alapvetően azt hittem, lesznek itt más veteránótók is, de csak börze volt, eszméletlen mennyiségű rozsdás motorkerékpár-alkatrésszel
A legfrankóbb járgány nekem a szolnoki tűzoltóautó volt

Azért volt persze délidőben szól a vényóc, meg egy kis gumifüst is, hogy meglegyen a fíling.
ez nem Ricsi ex-autója az őj tulajjal?somi írta:...de ő Ricsinek nevezte az Urat, aki mutatta a verdát (ha jól értettem)...
-= '87 Ford Mustang GT =-
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
állítólag lenyomták vele a Birodalmat :sziapici:
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
állítólag lenyomták vele a Birodalmat :sziapici:
- MrMach1
- Kényelmesen krúzoló
De.StangMan írta:ez nem Ricsi ex-autója az őj tulajjal?somi írta:...de ő Ricsinek nevezte az Urat, aki mutatta a verdát (ha jól értettem)...
Mármint ex-Ricsi Mustang, az új tulajjal. "kisujamnál a nitróóó..."
650 lóerő és ilyenek.
De azt már nem tudta, hogy van-e stroker kit a motorjában.
Saját állítása szerint teljesen át lett építve a motor. Mondom mihez képest? Mert pár éve mikor beszéltem Ricsivel, épp akkor került bele a stroker kit a kovácsolt dugókkal. Akkor még nem volt nitro, csak tervben.
Most sidepipe lesz szerencsétlen autóra -szerinte "mint a Shelby GT-n"-.
Na akkor már nem akartam erről vitázni, hogy ilyen SOHA nem volt gyárilag Mustangon. Esetleg a pálya versenyautókon.
Aztán le akarja cserélni a mostani 14-es kerekeket hátul 15-re, alöl pedig 13"-ra ! Merthogy nem fér el az első kerék. ? ET-ről még nem is hallott?
Ja és top of all, még csak egy hátsó kanyar stabilizátor sincs szegény autó alatt! ! ! ! Nemhogy mondjuk SSM liftbar......
650 ló.... persze...... Ha max 400, már akkor is jók vagyunk.
Szerintem valahol 350 környéke lehet. + nitro. Látszólag be van kötve.
A hangja persze megvan...
Egyszóval: Nem sok jövőt jósolok szegény autónak.
ui:
Azon azért jól elvitatkozgattunk, hogy az én autóm nem Mach1, hanem Mach2. Mondom olyan nem létezett. De,de. Neki benne is van a forgalmiban.. Aztán végül kiegyeztünk egy MustangII-ben.
"Ülj le fian! Típus történetből egyes!"
[color=#FC8023]1978 Ford MustangII Mach1 302 T-Top[/color]
- somi
- Városi versenyző
Én is sajnálomTomiTomi írta:
Amúgy kár azért a szép autóért...
Attól félek, hogy előbb-utóbb a sok belerámolt cucc "összeakad", aztán nem fog úgy menni, ahogy kéne neki. Úgy értem, hogy a belegyömöszölt alkatrészek nem egymás működését fogják segíteni, hanem valamelyik mindig tönkremegy a másik miatt.
- MrMach1
- Kényelmesen krúzoló
A másik kedvencem, amikor odament hozzá a helyi műsorközlő csávó, hogy mondjon pár szót a kocsijáról:somi írta:Attól félek, hogy előbb-utóbb a sok belerámolt cucc "összeakad", aztán nem fog úgy menni, ahogy kéne neki.
"...a következő amit tervezek, egy hifi installáció, de nem a hangja miatt, mert valószínűleg be sem fogom kapcsolni, csak egy ilyen kicsiba kell..."
Nem tudok többet elmondani.
Amúgy nem volt ennyire negatív a benyomásom a csávóról, meg a barátjáról, de minimum aggódom.
[color=#FC8023]1978 Ford MustangII Mach1 302 T-Top[/color]