"Hekkelt" Cruisin' 2008
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
- kaRdoSmuki
- Úrvezető
Csak írok már én is... Tomitól hallom, hogy arrafelé mentek, mint mi (III. Sportos Fordos találkozó). Most látom, hogy nem csak arra, hanem ugyanoda.
A különbség csak az, hogy Ti egy-két órával később értek oda Tardosra. 

Moockie's Big Smith Customs (Don't worry, be Moockie! :) )
Rust is lighter, than carbon fibre!
Rust is lighter, than carbon fibre!
Nebassz!
Ez sok lesz egyszerre! Sportos Fordos és Ford Cruising egyszerre? Akkor én viszek szendvicset otthonról, hogy éhen ne dögöljek!

kaRdoSmuki írta:Csak írok már én is... Tomitól hallom, hogy arrafelé mentek, mint mi (III. Sportos Fordos találkozó). Most látom, hogy nem csak arra, hanem ugyanoda.A különbség csak az, hogy Ti egy-két órával később értek oda Tardosra.
Alien
Még jó pár héttel ezelött elmotoroztam egyik haverommal a Malomvölgybe. Alig voltak, kellemes, nyugi volt, szép napsütés meg minden. Egyszercsak megjelent tuning jani és bandája, mindenféle cicoma seat-al meg mittomén mivel. Sötétített ablak, Tescos krómvég, műszempilla és faszomtudja mi. Elkezdék játszani az agyukat a porban. Meg kipakolták a zabálnivalót, rettenet tüzet gyújtottak. A parkolótól 10 méterre allt az egyik "penge" verda. Ha kellett valami belőle, a 10 métert kipörgő kerekekkel tette meg oda-vissza. (azért izmos autó kipörög a porban) Szánalmas volt. Ekkor pattantunk motorra és otthagytuk őket. Remélem a Sportos Fordos szakasztól hasonlót nem kell végignéznünk.
Aztán Dobogókőn meg suzukis sztrítrészerek nyomták leszabályzásig a csoffadt verdákat üresben a parkolóban. Tiszta kabaré.
Pár éve meg szintén ugyanitt nyugalom honolt, mikor megjelent hurka gyurka valami sötétített VW-el természetjárni. Ez abból állt, hogy a diesel szart járatták, odabenn klima ezerrel, ordított a tucc tucc és felhúzott ablakkal benn bagóztak. Hát szánakoztunk sűrűn.
NA, bocs, csak úgy eszembe jutott.
Aztán Dobogókőn meg suzukis sztrítrészerek nyomták leszabályzásig a csoffadt verdákat üresben a parkolóban. Tiszta kabaré.
Pár éve meg szintén ugyanitt nyugalom honolt, mikor megjelent hurka gyurka valami sötétített VW-el természetjárni. Ez abból állt, hogy a diesel szart járatták, odabenn klima ezerrel, ordított a tucc tucc és felhúzott ablakkal benn bagóztak. Hát szánakoztunk sűrűn.
NA, bocs, csak úgy eszembe jutott.

A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Alien 2008.10.17 21:52-kor.
Alien
- Zsozsó
- Kényelmesen krúzoló
Üdv! Szombaton Egerbe megyek szőlőért hogy ne legyen üres a pince de igyekszem vasárnap csatlakozni.TomiTomi írta:Nejem is éppen ezt mondja, hogy nem szabad éhesen indulnunk.Alien írta:Nebassz!Ez sok lesz egyszerre! Sportos Fordos és Ford Cruising egyszerre? Akkor én viszek szendvicset otthonról, hogy éhen ne dögöljek!
![]()