1980-as 1100-as ritkaság tud.-om szerint az egyetlen az országban

a sorozat utolsó idomnélküli tipusa
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
...hát, az úgy volt, hogy mi kb. délben értünk Császárra, Zsozsóék motorral, mi pedig autóval. Ekkor,még csak fasirt volt, amit viszont én nagyon szeretek, igy hát étvágycsinálónak egy párat elfogyasztottam. Nemsokára elkészült a csilis bab, illetve a brassói is amiből egy jót kajáltunk.Azonban mire Stagman és Alien fórumtársunk megérkezett, éppen már semmi sem maradt, csak egy igéret, hogy készül a palacsinta,- amiből, később / StagMan jóvoltából - soron kívűl-/ jócskán fogyasztottunk, és még valami sült hús, sült krumplival.Alien írta:Na, ez is megvolt! Bár mi már itthon, de legalább jóllakottan.A többiek még talán ropják a csűrdöngölőst.
Láttuk Zsozsó szép antik Gold Wing-jét, Papamaciék klassz western szerkóját, Stangman driftes kanyarjait és szívtuk a V8 szagát. Álltunk sorban rossz palacsintáért és a nem létező chilisbabért egy órát, hallgattunk nagyon jó élőzenét kevésbé jó énekkel, láttunk sok trike-ot és sok motort, veszkó csimmát, cowboy kalapot. Szóval volt minden. Mivel éhesek voltunk, továbbálltunk kajálni. Remélem az est többi része is jól sikerült, de azt majd a többiek megírják. Azért szerintem a hely nem készült fel rendesen ennyi ember fogadására. De majd legközelebb.